Obelix

2009 (arvioitu)

Obelix on 13-vuotias hurmaava ja ihmisiä rakastava kissa. Herran mielipuuhaa on ihmisten askareiden seurailu ja arjen puuhissa mukana oleminen. Obelix sairastaa kilpirauhasen liikatoimintaa, ja kilpirauhasarvot ovat pysyneet lääkityksen myötä hyvinä, lääkkeenkin hän ottaa mielellään herkkujen kera.

Obelix on kaikista iloisimmillaan silloin, kun ihminen palaa kotiin töistä ja hän juokseekin aina ovelle vastaan, vaikka olisikin ollut sikeästi nukkumassa alunperin. Herran elämään tuo myös suurta riemua ihmisten luona käyvät vieraat, joiden jalkoja voi puskea ja silloin hän usein piehtaroi ja kehrää onnellisena ihmisten vieressä.

Obelix on viettänyt jo reilu 7 kuukautta kahdessa eri sijaiskodissa, maaliskuusta asti kotia etsivien sivuilla. Sijaiskodissa olemme pohtineet mahdollisia syitä siihen, miksi Obelix on edelleen kuukausienkin jälkeen koditon, vaikka hän on erittäin ihmisrakas ja kiltti kissa. Luultavasti Obelixin ikä ja päivittäinen lääkitys ovat syinä siihen, minkä takia Obelix on edelleen sijaiskodissa. Vaikka herralla on jo ikää, niin hän on silti tarmokas, leikkisä ja utelias.

Summary in English

Obelix is a charming 13-year-old. He loves following everything that the human is doing. Obelix has hyperthyroidism but his results have been good with the medication.

Obelix is ​​at his happiest when his human comes home from work and he always runs to the door, even if he was fast asleep to begin with. His life is also brought great joy by the guests who visit, whose feet you can push, and then he often prances and purrs happily next to people.

Obelix has already spent more than 7 months in two different foster homes. He has been on our website, searching for his own forever home, since March. At the foster home, we have considered the possible reasons why Obelix is ​​still homeless even after months, even though he is a very human-loving and kind cat. Probably Obelix’s age and daily medication are the reasons why Obelix is ​​still in a foster home. Even though he is old, he is still energetic, playful and curious.

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi

Avaa lomake

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.