Kiki

aikuinen (arvioitu)

Kiki on kovan onnen kisu. Hän saapui yhdistykselle toukokuussa 2023. Tähän mennessä Kikin eläinlääkäri-, lääke- ja erikoisruokavaliokuluihin on mennyt reippaasti yli 1000€. Kikillä on todettu kissaflunssaa, parodontiitti, silmä- ja korvatulehduksia sekä kissojen atooppinen iho-oireyhtymä FASS. Häntä on käytetty eläinlääkärissä useita kertoja, hänelle on määrätty useita eri lääkkeitä ja erikoisruokavalioita.

Kiki oli yhdistykselle saapuessaan kovin laiha, arka ja flunssainen. Populaatiotaustan takia hän suhtautui ihmiseen erittäin epäilevästi. Alussa hoitotoimenpiteet ja lääkitsemiset olivat haastavia, sillä Kiki oli täysin villipeto jos hänestä yritti pitää kiinni. Hän pysytteli aluksi piilossa, mutta huomasi nopeasti, että ihminen onkin ihan hyvä olento tarjotessaan ruokaa ja rapsutuksia.

Tällä hetkellä Kiki on sopeutunut kotikissaelämään hienosti. Hän on kova leikkimään huiska- ja palloleluilla, sekä ihmisen kanssa että yksin. Hän viihtyy hyvin keittiössä, jossa hän seuraa ihmisen touhuja ja yrittää varastaa itselleen syötävää. Kiki on erittäin perso ruoalle ja nappaa nopeasti myös ihmisen lautaselta makupaloja. Kiki viihtyy ihmisen lähellä ja tulee öisin vierelle/päälle nukkumaan. Hän nauttii rapsutuksista ja tuleekin näitä pyytämään useasti, jolloin alkaa kovaääninen kehrääminen. Kiki on tarkka hygieniasta, minkä seurauksena hän välillä pesee ihmistenkin naaman ja hiukset.

Kikiä hoidetaan tällä hetkellä Atopica-lääkkeellä, joka maksaa n. 120€/pakkaus. Lääke saattaa altistaa sivuoireille ja lisävaivoille, minkä vuoksi Kikille on vielä tulossa eläinlääkärin tutkimuksia.

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi

Avaa lomake

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.