Galaksikatit

06/2022 ja Yaddle n. 1v. (arvioitu)

13.9.2022

Galaksikatit on pyydystetty isosta populaatiosta elokuun puolessa välissä. Tullessaan poikaset olivat pömppömahaisia, nälkäisiä ja korvat täynnä korvapunkkeja. Usealla oli myös silmätulehdus. Yksi kissanpennuista, Rey, jouduttiin lopettamaan hoitoon vastaamattoman keuhkotulehduksen vuoksi.

Viisi kissanpoikasta on nyt noin 3-4 kk ikäisiä ja opettelevat kotikissakoulussa ihmisen kanssa elämistä. Uteliaat pennut (Padma, Leio, Nomi, Veila ja Meera) ovat alkaneet hiukan luottamaan ihmiseen ja ne päästetään pian kissalaksi nimetystä makuuhuoneesta muualle asuntoon seikkailemaan.

Pentujen kanssa kotikissakoulussa on myös arka sukulaistätikissa, Yaddle eli Jäde, syntynyt arviolta vuosi sitten. Jäde viettää toistaiseksi päivänsä piilossa, mutta hymyilee kyllä silmillään ihmisille ja nukkuu mielellään kolossa vierailevien pentujen kanssa.

Galaksikattien sponsorina pääsee seuraamaan kotikissakoulun arkea, miten kissat pikkuhiljaa tutustuvat ihmisen kanssa elämiseen ja kesyyntyvät lemmikeiksi.

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi

Avaa lomake

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.