Amanda ja superpennut

Emo n. 1 v., pennut 4-7 vko (julkaisupäivänä 30.7.) (arvioitu)

25.3.2023

Sponsorikuulumisia lähetetään tällä hetkellä enää Amandasta, koska pennut ovat jo lähteneet omiin koteihin tai siirtyneet muihin sijaiskoteihin. Amandakin on jo löytänyt oman kotinsa, mutta Amandan korvien terveys aiheuttaa päänvaivaa, eikä Amandaa luovuteta uuteen kotiinsa ennen kuin korvat saadaan terveiksi. Sponsorina siis pääsee seuraamaan Amandan viimeisiä hetkiä sijaiskodissa ennen uuteen kotiinsa siirtymistä. Amanda elää sijaiskodin oman kissalauman joukossa ja sen korvia hoidetaan säännöllisesti.

 

4.8.2022

Pentueessa on tapahtunut tällä viikolla muutoksia, kun Yoshilla todettiin kehityshäiriö, jonka vuoksi se ei pystynyt ulostamaan normaalisti, mikä oli sille paitsi kivuliasta, myös infektioriski. Tästä syystä Yoshin kohdalla päädyttiin tekemään päätös eutanasiasta.

Samana päivänä porukkaan liittyi samasta punaisesta populaatiosta pentukaveri Bowser, jonka aiempi pentukaveri oli menehtynyt samasta syystä kuin Yoshi. Bowser oli erittäin epäileväinen uusista kavereistaan, mutta pikku prinsessa Peach päätti heti, että Bowser on kaveri, ja pakotti itsensä sen seuraan.

Jäljelle jääneet pennut vaikuttavat tällä hetkellä hyvinvoivilta ja terveiltä.

31.7.2022

Kuusihenkinen kissaperhe saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin hieman yllättäen, kun Etelä-Suomessa sijaitsevasta kunnasta huostaanotettiin yhteensä 17 kissanpentua ja aikuista kissaa. Amanda-emolla on nyt huollettavanaan viisi eri-ikäistä pentua: noin 4-viikkoiset Super Mario ja Peach, 5-6-viikkoiset Toad ja Goomba sekä joukon vanhin, arviolta noin 7-viikkoinen Yoshi. Nopeasti huomattiin, että koko poppoo kärsii eriasteisista vatsavaivoista ja ripulista. Vatsoja alettiin heti hoitamaan kuntoon lääkkein, tukivalmistein ja erikoisruoin.

Amanda on emona erittäin suojeleva, mutta ei lainkaan aggressiivinen. Se tarkkailee herkeämättä pentujen menemisiä, ja kun hoitaja ottaa jotakin käteensä, on Amanda haukkana paikalla tarkistamassa, ettei ihminen vain yritä mitään epäilyttävää.

Pennuista pienimmät, Super Mario ja Peach kasvavat hurjaa vauhtia ja ottavat jo ensimmäisiä juoksuspurttejaan. Molemmat opettelevat hiekkalaatikon käyttöä ja kiinteän ruoan syömistä hyvällä menestyksellä, vaikka äidin hoiva on toki vielä ensisijaisen tärkeää.

Sisaruksista keskimmäiset, Goomba ja Toad, ovat joukon epäileväisimmät. Saipa sijaiskodin hoitaja jo maistaa Goomban hammastakin. Leikin varjolla kaksikko kuitenkin reipastuu nopeasti.

Porukan johtotähti Yoshi on jo kiintynyt ihmisiinsä ja kehrää hurjasti, kun sitä silittää (mikäli häneltä silityksille liikenee aikaa kaiken touhun lomassa). Vaikka Yoshi on hieman muita vanhempi, on se ottosisarustensa tavoin vielä hyvin riippuvainen emonsa hellästä hoivasta.

Rekku Rescue luovuttaa pentuja uusiin koteihin aikaisintaan 14 viikon iässä.

Summary in English

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi

Avaa lomake

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.