Vili

2008 (arvioitu)

14-vuotias vanha herra Vili siirtyi Rekku Rescuen hoiviin omistajansa menehdyttyä. Myös Vilillä on jo vanhuuden vaivoja, kuten kuuroutta ja käytöksen perusteella todennäköisesti myös dementiaa.

Kodin löytäminen näin vanhalle koiralle on erittäin haastavaa, ja asiaa tarkkaan harkittuaan Rekku Rescuen koiravastaava tekikin päätöksen, että vanha herra saa jäädä yhdistyksen hoiviin loppuelämäkseen. Elämänmuutoksen aiheuttaman alkujärkytyksen jälkeen Vili on sopeutunut hienosti sijaiskodin omaan laumaan, jonka osaksi hän nyt jää.

Vilin kuntoa seurataan tarkasti ja kun se heikkenee niin, ettei hän enää nauti elämästä, on eutanasian aika.

Vanhallakin koiralla on oikeus rauhalliseen ja rakastavaan kotiin. Sitähän meistä jokainen itselleen toivoo, saada elää rauhassa ja rakastettuna loppuun asti

Me emme tiedä, onko Vilillä jäljellä kuukausia vai jopa vuosikin. Vilin loppuelämän hoitoa voi tukea sponsorina haluamansa ajanjakson.

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi

Avaa lomake

Haluan kodittoman eläimen sponsoriksi    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat ohjeet tähän osoitteeseen.    Voit lukea lisää Rekku Rescue ry:n tietosuojakäytännöistä täältä.