Zuzana

Lisätty sivulle: 2010-12-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Zuzana
15.1.2011 Zuzana sai kodin Loimaalta

***

Kuulumisia kodista:

26.2.2011 Melko pian Suza kotiutui meille. Leikkikalut olivat outo juttu hänelle, mutta nyt odotetaan yhtenään pallonheittoa. Pidämme neitokaista pihalla vapaan. Muutaman kerran on lähdetty omille teilleen, mutta on kuitenkin arka ettei ole pitkälle juossut ja palannut kotiin.

Pojat ovat tosi kiintyneitä Suzaan ja myös tietysti minä ja avomieheni. Tuntuukun kuin se olisi päässyt toivomaansa perhepiiriin. Hieman ollaan opeteltu käskyjä, mutta hiljaa hyvä tullee. Olen ilmottautunut Loimaan kennelkerhoon, jotta päästäisiin opiskelemaan tuttuja käskyjä. Susa ei ole kuin maksimissaan kuusi tuntia yksin. Se tottui hyvin yksinoloon ja pahojaan ei neitokainen oikeestaan osaa edes tehdä, mitä nyt joskus tutkii mun yhden kukkasen multaa ja koriste heiniä. Rapsutuksia satelee ja kyllä niitä pyydellääkin.

Kiloja koira on saanut puolitoista kiloa ja näyttääkin paremman näköisestä. Menu on kotiruokaa ja nappuloita. Hyvin menee ja oli se oikea valinta :) Terveisin Suzan kotiväki

***

Steriloitu narttukoira, noin 1v.

27.12.2010 Zuzana on steriloitu.

2.12.2010 Zuzana on nuori pienikokoinen narttukoira Kohtla-Järven tarhalla. Zuzana on löydetty 23.11.2010 ja tuotu tarhalle. Zuzanalla on hyvä luonne. Zuzana on noin vuoden ikäinen ja ystävällinen koira. Zuzana oli hylätty luostarin lähelle, eli uskottiin että nunnat ottavat koiran hoitoonsa.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan koiraa suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.