Zinaida

Lisätty sivulle: 2013-02-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Zinaida
28.4.2013 Zinaida sai uuden kodin Turusta.

***

Leikattu narttu, noin 2 vuotias

6.4.2013 Zinaidan kanssa on miellyttävä lenkkeillä. Kävimme tytön kanssa myös ulkoiluaitauksessa, jossa tyttö sai juosta ja samalla testasimme, että Zinaida antaa katsoa korvat ja hampaat nätisti sekä pidellä myöskin tassuja. Räpsäisimme pari otosta tästä valloittavasta neitokaisesta.

16.2.2013 Voi mikä kultainen koiruus Zinaida on. Turkki on pehmeä kuin pennuilla ja oli kova juoksemaan aitauksessa. Remmissä osasi myös kulkea, vähän väliä haki rapsutuksia. Häkin ulkopuolella kulkevat koirat kiinnosti, mutta ei haukkunut seurasi vain menoa. Todella kaunis ja hyvin paljon saksanpaimenkoiraa löytyy:) Osaa piipata hienosti. Haki rapsutuksia ja pallon perässä jaksoi juosta. Kovasti tykkäsi kun leikin kanssaan hippa leikkiä. Koira kaveri olisi varmaan ihan kiva, jonka kanssa saisi leikkiä ja riekkua.

31.1.2013 Zinaida on noin 2 vuotias, keskikokoinen, steriloitu narttu Tallinnan tarhalla. Zinaida on elämäniloinen ja ystävällinen koira. Ei agressiivinen. Zinaida on hellä ja tottelevainen. Zinaida sopii perheeseen, jossa on poikakoira. Zinaida tulee toimeen lasten kanssa. Ei ehkä aivan pienten lasten perheeseen. Zinaida osaa kulkea hihnassa rauhallisesti. Ei ensimmäiseksi koiraksi, koska perimässä todennäköisesti mm. saksanpaimenkoiraa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.