Zero

Lisätty sivulle: 2010-10-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Zero
21.10.2010 Zero sai kodin Ulvilasta

***

Kuulumisia kodista:

18.9.2012 Heippa :) Tässä olisi muutama kuva Zerosta kesällä ja nyt syksyllä! poika on kasvanut ja on tosi ihmisystävällinen ja leikkisä. Tottelee ja pysyy vapaanakin omassa pihassa puolustaen omaa reviiriään kaikilta muilta eläimiltä ;) Zero tykkää käydä saunassa ja suihkussa, kun on ihan alusta asti (jostain tietystä syystä joutui heti ekana iltana pesulle ) ollut saunakaverina ;) Zerolle maistuu ruoka kuin ruoka ja koskaan ei ole kippo jäänyt syömättä, haluaa paljon huomiota ja hyvänä pitoa kaikilta :) T : Mika

***

Narttupentu, noin 3 kk

2.10.2010 Zero on n. 3-kuukauden ikäinen urospentu Virumaan tarhalla. Zaida, Zero, Zola, Zoltan ja Zeus Boy ovat sisaruksia, jotka oli jätetty Kiviölissä eläinlääkärin oven taakse pahvilaatikkossa 2.9.2010. Pennuista kasvaa keskikokoisia n. 55-60 cm, nartut jää ehkä vähän pienemmiksi. Pentujen perimässä on todennäköisesti saksanpaimenkoiraa, joten tottelevaisuuskoulutukseen täytyy uuden omistajan panostaa. Ei ensimmäiseksi koiraksi. Pennut ovat rokotusten puolesta valmiit lähtemään uuteen kotiin viikolla 42.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Omistajalla on myös mahdollisuus lähteä noutamaan koiraa suoraan tarhalta yhdistyksen edustajan kanssa. Kulukorvaus koirasta on 200 euroa.