Zambo (nyk. Rene)

Lisätty sivulle: 2012-07-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Zambo  (nyk. Rene)
25.8.2012 Zambo (nyk. Rene) sai kodin Hämeenlinnasta

***

Kuulumisia kodista:

26.8.2012 Tulimme kotiin Zambon nyk. Renen kanssa eilen illalla. Matka meni hyvin. Zambo oli rauhallinen laivassa ja myös autossa. Hän voi vähän pahoin vain kerran Helsingin satamassa. Rene, annoimme Zambolle uuden nimen ja Konsta ja Riki (meidän vanha koira) ja kissa tulevat toimeen hyvin. Ne ovat aivan kuin vanhoja ystäviä. Rene nauttii maaseudulla, hän tutkii joka nurkan pihalla ja talon. Rene juoksee pihalla niin nopeasti kuin hän voi. Se meni uimaan meidän lampeen Konstan kanssa.

Ensimmäinen yö meni hyvin ja rauhallisesti. Rene käyttäytyy hyvin ja tottelee kaikkia täydellisesti. Hän tekee asiansa vain ulkona, mikä on täydellistä. Hän syö kaiken ja me olimme yhdessä kylvyssä. Kiitos Laralle hyvästä hoidosta ja Renen koulutuksesta ! :) Muutamia kuvia Renen ensimmäisestä päivästä uudessa kodissa, ja uudesta ystävästä.

***

Leikattu uros, noin 6kk (heinäkuu 2012)

27.7.2012 Zambo siirtyi Tallinnan tarhalle. Zambo osaa kävellä hihnassa Zambo on hyvin seurallinen koira. Rakastaa olla ihmisten seurassa. Ok kissojen kanssa, toisten koirien kanssa. Ei vedä hihnassa. Osaa käyttää pantaa. Täydellinen pentu! Zambo on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 17.8.2012 lähtien.

24.7.2012 Zambo on nuori ja leikkisä noin 6 kuukauden ikäinen urospentu Kohtla- Järven tarhalla. Zambosta kasvaa isokokoinen koira. Zamboa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Rotuyhdistelmästä ei ole varmaa tietoa, mutta tulevalla kodilla pitää olla koirakokemusta. Ei perheeseen, jossa on pieniä lapsia, koska Zambo voi olla liian voimakas liikkeissään. Zambo on tullut tarhalle 19.7.2012 Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla.

Kulukorvaus koirasta on 250 euroa. Kulukorvauksella koira on saanut mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä koira on leikattu. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.