Yakira

Lisätty sivulle: 2008-04-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Yakira
5/2008 Yakira sai kodin Tuusulasta

***

Narttupentu, 4 kk

5.5.2008 Yakirasta on paljastunut hoitopaikassa reipas ja mukava pikkuinen neiti. Aluksi se hieman ujosteli, mutta hyvin nopeasti uteliaisuus vei voiton tytöstä. Yakira tulee hyvin toimeen hoitopaikan narttukoiran kanssa, ja ottaakin paljon mallia vanhemmasta koirasta.

Hihnassa Yakira kävelee yllättävänkin hyvin, ainakin maalla rauhallisella alueella. Tarpeet tehdään vaihtelevasti ulos tai sisälle. Yöt Yakira on nukkunut hyvin. Kissojen kanssa ok.

14.4.2008 Yakira, Yoko, Yitta ja Yanni ovat arviolta 4 kuukauden ikäisiä saksanpaimenkoirasekoituksia. Niiden emo on puhdas saksanpaimenkoira, isä puolestaan laikasekoitus.

Yakira on toinen tämän pentueen musta-ruskeista tytöistä. Yakira pitää paljon ihmisistä, ja näyttää tämän hyppelemällä ihmistä vasten kerjäten näin huomiota. Yakiran kodissa voisi olla vanhempi koira purkamassa tytön energiaa ja opastamassa sitä “normaaliin koiranelämään”. Yakira on kasvanut tarhaoloissa ja hihnassa kulkeminen on vielä täysin hakusessa. Tulevan kodin olisi hyvä mennä Yakiran kanssa pentukouluun.

Koira luovutetaan loishäädettynä, rokotettuna ja sirutettuna. Koiralla on lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus koirasta on 150 euroa.