Windy (nyk. Vindi)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Windy (nyk. Vindi)
2005 Windy (nyk. Vindi) sai oman kodin Ahvenanmaalta

***

Kuulumisia kodista:

26.2.2006 Vindi on ollut uudessa kodissa nyt reilun vuoden ja kehittynyt sinä aikana huimasti. Tullessaan koira pelkäsi kaikkia ja kaikkea, erityisesti miehiä. Katsekontakti oli sen mielestä pelottavin asia maailmassa ja koko perhe joutui totuttelemaan minimaaliseen kehonkieleen sekä erittäin rauhallisiin liikkeisiin ennen kuin Vindi alkoi rauhoittua. Muutaman kuukauden kesti ennen kuin Vindi tottui isäntään ja puolen vuoden jälkeen alkoi varovainen tutustuminen suvun muihin miehiin.

Maalla asuminen tuntuu sopivan Vindille erinomaisen hyvin, pelloilla ja metsissä on mukava juoksennella eikä autoista tai ihmisistä ole tietoakaan. Perheessä on myös muita koiria joiden kanssa Vindi mielellään peuhaa, mutta kaikkein mieluisimpia kavereita ovat kissat, varsinkin marraskuussa 2005 meille muuttanut Nomi. Leikkien jälkeen Vindi ja Nomi käpertyvät sylityksin sohvalle lepäilemään ja putsailevat toinen toistensa korvia tyytyväisen näköisinä.
Nykyään Vindi on jo hyvin rauhallinen ja luottavainen koira kotioloissa (käsiäkin saa jo kotiväki heilutella kun oikein innostuu), vieraisiin sen kuitenkin pitää ilmeisesti lopun elämäänsä antaa tutustua yksi kerrallaan kaikessa rauhassa. Turvallisissa, vakaissa kotioloissa se ei kuitenkaan onneksi enää osaa pelätä ja pystyykin nyt nauttimaan elämästä niin kuin koiran kuuluu! Vindi on uskollinen ystävä ja loputtoman hellyyden- sekä huomionkipeä kuvankaunis nuori koira, josta on tullut perheemme erottamaton jäsen!

***

Narttukoira, noin 1 v.

Windy on reipas nuori tyttönen, jonka elämä ei ole alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Windy tuotiin tarhalle sisarustensa ja emonsa kanssa, ne olivat tähän mennessä olleet täysin vailla ihmiskontakteja. Windy tuotiin Suomeen kotihoitoon toukokuussa -04. Ensimmäinen koti ei ollutkaan oikea tälle tytölle, se palautui takaisin hoitopaikkaansa. Windy oli edellisessä kodissa astutettu, tiineys keskeytetiin ja tyttö steriloitiin samalla. Windylle löytyi koti Rovaniemeltä, mutta emme saaneetkaan tulevaan omistajaan yhteyttä kun luovutuksen aika olisi ollut. Tyttönen on siis edelleen vailla omaa ihmistä.

Iältään Windy on n. 1-vuotias. Tyttö on arka uusia tuttavuuksia kohtaan, tutuille avoin ja reipas. Tulee toimeen toisten koirien kanssa. Windyä ei luovuteta arkuutensa vuoksi perheeseen, jossa on pieniä lapsia.Sitä ei anneta myöskään ensimmäiseksi koiraksi, Windy tarvitsee omistajan jolla on aikaa ja kärsivällisyyttä aran koiran kanssa. Windy ei varmastikaan ole heti ensimmäisinä päivinä kuin kotonaan. Se on liian monta kertaa joutunut pettymään. Agressiivisesti Windy ei käyttäydy missään tilanteessa, mieluummin perääntyy. Tulevan kodin tulee ehdottomasti olla viimeinen.