Wilma

Lisätty sivulle: 2011-03-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Wilma
16.5.2011 Wilma sai kodin Jämsänkoskelta

***

5.5.2011 Wilman kuulumiset: meidän ensimmäiset yhteiset 10 päivää on takana. Wilma on käyttänyt niitä hyväksi,nyt tyttö syö todella paljon, käy pitkillä lenkeillä ja sen jälkeen nukkuu. Välillä on kiva pelata lasten kanssa lentopalloa, vaikka Wilman avulla peli muistuttaa enemmän amerikkalaista jalkapalloa :) Painoa on tullut lisää tänä aikana reilut 2,5 kiloa. Tassut ovat vahvistuneet ja turkki kiiltää. Pari maitohammasta lähti viime viikonloppuna. Wilma on rauhallinen, kiltti ja nätti tyttö. Kun olemme lenkillä KAIKKI vastaan tulevat ihmiset hymyilevät ja ihailevat häntä :)

26.4.2011 Vasta kaksi päivää on mennyt sen jälkeen, kun Wilma on tullut meille kotihoitoon, mutta meillä jo sujuu kaikki päivärutiinit aika hyvin. Tyttöpentu on iloinen, reipas, aktiivinen ja todella fiksu. Wilma on tullut toimeen meidän koiran, kissojen ja lapsien kanssa. Lenkillä hän osaa kävellä hihnassa nätisti, on ystävällinen vastaan tuleville koirille. Sen lisäksi vapaana hän ei karkaa omasta pihasta, vaan pysyy meidän lähistöllä. Mökillä kävimme tänään ja siellä Wilman kanssa oleminen oli helppoa. Wilma tottelee jo hyvin käskyjä. Autossa matkustaminen on yksinkertaista, Wilma vain nukahtaa penkille. Kotona hän on hiljainen, eikä hauku sisään tuleville ihmisille. Yöt nukkuu rauhallisesti omalla petillä. Wilmalla on kauniit pihkaväriset silmät ja tuuhea turkki, ihanat isot korvat ja tukevat tassut.

Wilmaan kannattaa tulla tutustumaan :)

24.4.2011 Wilma tuli kotihoitoon Ulvilaan.

18.3.2011 Wilma on noin 3 kk ikäinen ystävällinen ja reipas tyttöpentu Raplan tarhalla. Wilmasta kasvaa ehkä n.55 cm korkea ja perimässä on luultavammin siperian-huskya. Wilmaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi. Tulevan kodin pitää sitoutua kasvattamaan ja kouluttamaan Wilmaa. Wilman kannalta paras koti olisi omakotitalossa tai maalla. Wilmasta ei ole sohvaperunaksi.

Kulukorvaus koirasta on 200 euroa. Kulukorvauksella koira on saanut EU-passin, rokotukset, tunnistesirun, loishäädöt ja Traces-kirjauksen. Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella.