Wilma

Lisätty sivulle: 2007-06-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Wilma
9/2007 Wilma sai kodin nuoren uroskoiran kaverina

***

Kuulumisia kodista:

29.9.2007 Terveisiä Lahdesta! Wilma on nyt ollut meillä kaksi viikkoa ja aika on mennyt hyvin. Wilma on ollut terve, iloinen, aktiivinen ja tulee erittäin hyvin toimeen aiemmin hankkimamme urospennun kanssa. Wilma on hellyyden kipeä ja hänelle kelpaa rapsutukset koska vaan. Lenkillä pitää hieman haukkua muille nelijalkaisille mutta koulutuksella käytös on kohentunut huomattavasti. Wilma ei ihmisiä ujostele mutta vieraiden tullessa kyläilemään tulee vartiokoiraominaisuus Wilmasta esiin.

Ohessa muutama kuva Wilman hetkistä uudessa kodissa.
Terveisin Jukka&Maaret

***

Narttukoira, 2 v.

28.8.2007 Wilma etsii uudelleen kotia perheessä tapahtuneiden muutosten vuoksi. Wilma on energinen, aktiivinen koira ja tarvitsee omistajan, joka on valmis sitoutumaan koiran koulutukseen. Wilma on hoitokodissa Pukkilassa ja siihen voi mennä sopimuksen mukaan tutustumaan.

18.6.2007 Suomalainen uutta kotia etsivä Wilma, 2-vuotias dobermann narttu syntynyt 5.5.2005, paperiton. Wilma on terve, tottelevainen ja leikkisä. Wilma tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on tottunut myös lapsiin. Wilma kärsii yksinjäädessään eroahdistuksesta, joka on ilmennyt ulvomisena. Wilma on kuitenkin rauhallinen toisen koiran kanssa kotiin jätettynä. Wilma on hellydenkipeä ja sosiaalinen neiti. Säkäkorkeutta Wilmalta löytyy n.60 cm. Wilma etsii rakastavaa, mutta rodun tuntevaa kotia. Wilmaa ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi eikä kerrostaloon. Wilma tarvitsee rakkautta ja rajoja.