West

Lisätty sivulle: 2012-07-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

West
10/2012 West sai kodin Janakkalasta

***

Kuulumisia kodista:

11.10.2012 Westiltä terveisiä kuvien kera :)

***

Uroskoira, noin 4 v.

1.9.2012 West saapui Pärnun tarhalta Suomeen kotihoitoon.

24.7.2012 West odottelee uutta kotia Pärnun tarhalla.

West on jo toista kertaa löytöeläintarhalla. Edellisessä kodissa sitä oli pidetty ulkosalla ketjun päässä ja omistaja ei ollut muutenkaan huolehtinut tästä sosiaalisesta “pikkupojasta”. Nyt Westille etsitään sitä oikeaa kotia, jossa se saisi vihdoinkin nauttia elämästä oman perheen parissa eläen.

West on energinen ja avoin poika, ja se vastaanottaa kaikki ihmiset innokkaasti hyppimällä ja riekkumalla:) Lenkille lähdetään vauhdilla mutta tätä pienikokoista poikaa (säkä n 40 cm) on varsin helppo hallita. West ei ole tottunut syliin nostamiseen ja se näyttääkin tämän “napsimalla” kun testaan miten poika reagoi moiseen käsittelyyn :) Mitään sylikoiraa omistaja ei Westistä tule siis välttämättä koskaan saamaan.

Narttukoiriin West suhtautuu innokkaan ystävällisesti ja se sopisikin hyvin kotiin, jossa sillä olisi leikkiseuraa toisesta koirasta. Uroksista West ei tunnu pitävän. Mistäpä löytyisi vihdoinkin koti tälle jo pitkään tarhalla eläneelle hurmurille :)

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä ja kastroituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.