Wendy

11.02.2023

Alkuperä: Suomi

22.10.2023  Wendy sai kodin 

27.09.2023

Nuori cane corsomix narttu Wendy etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Wendy on hyvin ystävällinen tyttö joka ottaa vieraat vastaan iloisesti höseltäen ja mielellään hakeutuisi ihan syliin asti. Sijaiskodissa on tullut toimeen toisten koirien ja kissojen kanssa, joskus saattaa kissoja hieman käydä tönimässä kuonollaan mutta ei pahantahtoisesti.
Autossa matkustaa nätisti takapenkillä löhöillen ja ihmetellen maisemien vaihtumista, ei voi pahoin tai pidä meteliä.
Täysin yksin ei Wendy ole ollut, sijaiskodissa on seurana toisia koiria mutta mitään tuhoja ei ole tehnyt ihmisen poissa ollessa. Tulevan kodin tulee sitoutua aloittamaan yksinolo harjoitukset heti koiran kotiuduttua.
Lenkillä kävelee nätisti muiden koirien kanssa, ei hötkyile sinne tänne eikä vedä hihnassa, välillä voi toki pentumaisesti innostua jostain hajusta tai ohi lentävästä lehdestä. Joillekin vastaantuleville koirille saattaa haukahdella, tämä on kuitenkin vielä tässä vaiheessa helposti koulutettavissa pois. Tykkää istuskella sohvalla josta kätevästi näkee piha-alueen ja hyvän vahdin tavoin ilmoittaa haukulla tulijat tai ihan vaan tontin ohi kulkevat ihmiset.
Ruokailun aikana ei änkeä toisten kupeille tutkimaan ateriaa, pitää myös huolen ettei toiset koirat pääse omalle kupille.
Wendylle haetaan rotutuntemusta omaavaa kotia joko rivi-tai omakotitalosta. Tulevan kodin tulee sitoutua huolehtimaan koiran päivittäisestä runsaasta liikunnan, aktivoinnin ja koulutuksen määrästä. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.
Wendy on sisäsiisti ja sijaiskodissa Vihdissä jonne tyttöä pääsee sovitusti tutustumaan.