Vuokko (nyk. Pipsa), Turrin pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vuokko (nyk. Pipsa), Turrin pentu
19.6.2006 Vuokko sai kodin Seinäjoelta

***

Kuulumisia kodista:

26.11.2006 Hei! Pipsa (ent. Vuokko) sai meiltä kodin kesäkuun 19.6.2006. Pipsa on vilkas tyttö ja tosi ihmisystävällinen. Lapsia rakastaa ylikaiken. Suurempia tuhotöitä Pipsa ei ole tehnyt, mitä nyt muutamat tyynyt “suolistanut” Minä kun aloitin uudestaan loman jälkeen työt, Pipsa huomasi, että laitoin aina samat kengät kun lähdin töihin ja hän aavisti, että nyt “äiree” on taas monta tuntia poissa. Mieheni kyllä oli hänen kanssaan kotona. Niin eiköhän yksi yö Pipsa oli etsinyt ne minun “työkengät” ja tuhonnut ne alkutekijöihinsä, kait ajatteli jot nyt se pysyy kotona.

Naapurissa asuu kaksi koiraa joista on tullut Pipsan hyvät ystävät, Pentti ja Taavi. Pipsa on todella sosiaalinen, mutta on hänessä myös vahtikoiran piirteitä. Omia suojellaan pienellä murinalla ja haukahtelulla. Kylpyhetket ovat yhtä sielujen taistelua, mutta kyllä aina ollaan Pipsan kaunis kiltävä turkki saatu pestyä. Paljon iloa ja hyvänolon hetkiä on Pipsa meidän perheeseen tuonut. Terveisin Käpylän perhe Seinäjoelta

**

Narttupentu, synt. 3.5.2006

Kielo, Maissi, Orvokki ja Vuokko ovat Turri-koiran pentuja jotka ovat syntyneet 3.5.2006. Vuokko on pentu joka osaa viedä sydämen, tulee istumaan ihan jalkojen juureen ja vain koettaa näyttää mahdollisimman söpöltä ja suloiselta;) Tämä tyttö on pennuista kaikkein mustin, vain ihan vähän valkoista siellä täällä.