Vulkan

Lisätty sivulle: 2012-11-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vulkan
07.03.2013 Vulkan sai kodin Kuusasta.

***

Uroskoira, noin 1,5 v.

11.12.2012 Lisätty video iloisen Vulkanin lumileikeistä ja rapsutushetkestä!

8.12.2012 Vulkan on iso iloinen vauva. Vulkan tarvitsee kokeneen kodin, rajoja ja rakkautta. Vulkan on hyvin avoin, leikkisä ja kaipaa paljon aktiivista liikuntaa ja tekemistä. Vulkan ei oikein tarhalla malta kuunnella kun haluaisi kokoajan olla kaikessa mukana. Vulkan vetää jonkin verran remmissä, muttei aivan toivotontakaan lenkkeily Vulkanin kanssa ole. Kunhan lenkkeily on säännöllistä ja tarhastressi unohtuu malttaa Vulkan varmasti rauhoittua kuuntelemaankin. Vulkan on peruskoulutusta vailla, mutta oikein mukava koira. Vulkan on hyvin pörröinen ja n. 60cm korkea. Se on pienempi mitä kuvista voisi olettaa.

28.11.2012 Vulkan on pitkäkarvainen paimenkoira-mix. Se on kooltaan saksanpaimenkoiran luokkaa. Vulkan on vielä nuori ja todella energinen poika, joka kaipaa kovasti peruskoulutusta. Sille etsitäänkin aktiivista kotia, jolla on halua kouluttaa Vulkania sekä harrastaa sen kanssa. Vulkan on hyvin iloinen ja avoin koira, joka rakastaa juoksemista ja leikkimisestä yli kaiken. Vulkan pitää todella paljon lapsista, muttei suuren kokonsa ja pentumaisen käytöksensä vuoksi sovi aivan pienten lasten perheeseen. Vulkan on hyvin aktiivinen koira, joka tarvitsee rajoja. Sitä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

Vulkan on jo toista kertaa Valgan tarhalla. Ensimmäisen kerran se päätyi tarhalle maaliskuussa 2012, mutta omistajat hakivat sen pian kotiin. Vulkan on kuitenkin ollut jo kesästä asti Latvian puolella koiratarhalla, josta se on nyt marraskuussa haettu Viroon takaisin. Omistajat eivät ole koiraa enää kaivanneet, joten Vulkanille etsitään utta kotia.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä steriloituna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.