Vudi

Lisätty sivulle: 2016-11-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vudi
21.12.2016 Vudi sai kodin Nurmijärveltä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

02.10.2017 Siitä on jo melkein vuosi kun vudi kotiutui meille. Kesä on kulunut metsälenkkien ja leikkimisen merkeissä.
Vudi on uskomattoman pirteä herra, jolla riittää puhtia lenkkeillessä enemmän kuin omistajallaan. Lempipuuhaa on kuitenkin sängyssä makoilu. Aina kun päästään töistä kotiin, vudi kiiruhtaa heti sänkyyn odottamaan köllöttelyseuraa.

01.04.2017 Meillä on mennyt tosi mukavasti, alkujännityksestä selvittyään Vudi on rohkaistunut valtavasti ja selvästi kotiutunut. Vudi on nukkunut ensimmäisestä päivästä lähtien meidän sängyssä ja on muutenkin kaikessa mukana. Lelut ovat olleet Vudille todella mieluinen asia, ja usein nukkumaanmennessä sängystä löytyy Vudin lisäksi koko lelukokoelma. Muutama viikko Vudin tulon jälkeen ilmeni korvatulehdusta, mutta nyt muutaman lääkekuurin sekä allergiaruoan myötä sekin on parantunut. Kiitos paljon uudesta perheenjäsenestä!

***

Uroskoira, 8 v. kastroidaan

07.11.2016 Vudi on joutunut tarhalle sen omistajan kuoltua. Alkuun Vudi oli tilanteesta kovin hämmentynyt ja ihmeissään, mutta nyt oltuaan kuukauden päivät tarhalla Vudi on silminnähden reipastunut.
Vudi on kiltti ja rauhallinen ja selvästi nauttii saadessaan huomiota. Vudi on tottunut viettämään tavallista kotikoiran elämää. Vudi osaa muutamia peruskäskyjä ja kulkee nätisti remmissä. Vudi on asunut vahan ihmisen kanssa, eikä ole tottunut pieniin lapsiin. Vudin turkki kaipaisi kunnon pesua ja hoitamista, jotta tämän herran komeus pääsisi oikeuksiinsa.

KULUKORVAUS leikatusta koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.