Viveka (nyk. Indie)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Viveka (nyk. Indie)
6/2006 Viveka sai kodin Turusta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.8.2006 Terrveissii Turuust! Pikkuneiti pääsi uuteen kotiin kesäkuun lopulla. Ensi kosketukset kaupunkielämään menivät odotusten mukaisesti, korvat luimus ja häntä koipien välis. Varsinki muutto kerrostaloon ja talon vanhan-aikanen ritilähissi tuotti pieniä ongelmia: Indie ei suostunu tulemaan hisiin vapaa-ehtoisesti joten ei muuta ku neiti syliin ku oli ulkoilun aika. Tosin tätä kesti vain puoltoista päivää mikä yllätti meikäläisen positiivisesti! Neiti huomas ettei koliseva kapistus ole vaarallinen ku mun kaks boston-vanhusta menivät edeltä.

Ruuhkaliikenne oli toinen syy vauhkoontua mut sekin meni ohi jo ekal viikol. Nyt Indie on jo suht tottunu city-koira mut tietenki yllättävät ja kovat äänet aiheuttavat vieläki pieniä säikähdys-loikkia. Kotioloissa Indie on varsinainen pikku riiviö ;-) Yksinolo alkaa kans jo sujua jotenkuten mut alus hän oli sellanen täystuho ettei mitään määrää!! Tuholista on melkoinen, siihen kuuluu mm kenkiä, saappaita ja eteisen kiviseinäänki on kaluttu pieni lovi!! Indie tiesi jo aikases vaihees millo oli tullu tehtyä väärin ja osas myös olla nii nolona ettei hänel voinu olla vihanen pitkään :-)

Boston-vanhusten kans neiti tulee hyvin toimeen, tuli jo alust saakka ja nyt koko trio nukkuu sängys vieri vieres nii et isäntä joutuu oikein taistelemaan et ite mahtuu nukkumaan. Leikkikavereiks vanhuksist tosin ei pahemmi ole. Indie innostuu nii helposti ja sillo leikitki muuttuvat rajuimmiks vaiks alku meniski hyvin. Mökillä Indie nauttii silmin nähden ku saa juosta vapaana. Alus epäillytti hieman päästää häntä vapaana juoksemaan mut epäilys osoittautui turhaks! neiti tuli koirapuistos alust saakka kiltisti heti luokse kutsuttaes. täs täl hetkel tärkeimmät kuulumiset. Aurinkoiset terveiset Suomen vanhast pääkaupungist!!!! Jani, Indie, Blackie & Blondie

***

Narttukoira

3.6.2006 Viveka saapui Suomeen kotihoitoon. Viveka on lähes identtinen Viivin kanssa ulkonäöltään mutta korvat vähän lurpallaan. Hän on rauhallinen joka mielellään istuu sylissä ja on aivan hiljaa paikallaan nauttien rapsutuksista. Kiltti kultalapsi joka ei aristele ihmistä eikä myöskään muita koiria. Kotihoidossa Paimiossa.(Kuvassa alempi).

KUVAUS: V-tyttöpennut on Tehon numerot 719-723, kaikki on tytöt. Vähan pelkävät ihmista, mutta namit tekevät oman työn ja tulevat nuoleman käsiä. Silittä annavat, mutta juoksevat hakeman turva vähan kaukeammalta ja sitten tulevat taas.Ollut Teholla liian kauan.Kasvavat noin 50cm korkeaksi isoina, mutta jäävat tämmoiseksi pieneksi “sakemanneiksi” Valmis lähteman heti!