Vita (nyk. Heta)

Lisätty sivulle: 2011-08-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Vita (nyk. Heta)
22.10.2011 Vita (nyk. Heta) sai kodin Kotkasta

***

Kuulumisia kodista:

15.1.2012 Vitasta tuli Heta. Heta on iloinen ja terhakka tyttö joka näyttää todella söpöltö isoine korvineen ja kauniin punaisessa turkissaan. Heta on kuin pieni ketunpoika.Heta sopeutui välittömästi uuteen kotiinsa ja löysi itselleen suojelijan ja luottoystävän Aatusta, meidän perheen kolmivuotiaasta isosta koirasta. Leikit on vauhdikkaita, mutta Hetassa on sisua ja intoa isollekin kaverille. Nyt on aloitettu koirakoulu ja kesällä olisi haaveena aloittaa agility. Olemme olleet todella onnellisia että saimme Hetan. Parempaa koiraa ei voisi olla. Kiitos paljon teille! T. Korjuksen perhe

***

Narttupentu

6.8.2011 Vita on Leedi-emon ruskea narttupentu Raplan tarhalla.Leedi emo on otettu huostaan entiseltä omistajalta. Valter ja Vinni ovat uroksia, Zena, Vita ja Pepsi ovat narttuja. Pennut ovat rokotusten puolesta valmiita matkustamaan Suomeen 16.10.2011 jälkeen.

Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Kulukorvauksella koira on saanut tunnistemikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Koiralla on EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.