Visa

Lisätty sivulle: 2014-03-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Visa
28.4.2014 Visa sai kodin Salosta Helmi koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

10.5.2014 Tässä vähän Visa-koiran kuulumisia. Visa on ollut meillä pian kaksi viikkoa ja mukavasti on mennyt.

Visa on kiltti, rauhallinen, rohkea ja ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Visa tykkää kovasti läheisyydestä ja rapsutuksista. Tassujen putsaus ja pesu onnistuu hyvin, samoin kuin turkin harjaus. Luoksetuloa metsässä sekä yksinoloa kotona (Helmin kanssa) harjoittelemme vielä. Visa kävelee hienosti hihnassa ja tykkää paljon lenkeistä.

Visa on ollut myös tosi kärsivällinen vilkasta Helmi-koiraa kohtaan, joka haluaisi melkein koko ajan leikkiä Visan kanssa. Yhdessä on juostu ja painittukin ja välillä kylki kyljessä nukuttukin.

Kaiken kaikkiaan on mennyt hienosti ja edistymistä on tapahtunut. Tänään Visa oppi käskystä istumaan ja antamaan tassua :) Terveisin Suvi ja Jori

28.4.2014 Kuvaterveisiä Visalta ja Helmiltä.

***

Leikattu uros, noin 3 v.

18.4.2014 Visa kävi vierailulla kodissa, jossa on kissa, eikä välittänyt kissasta. Joten tulevassa kodissa on mahdollista olla myös kissa.

16.4.2014 Visa saapui hoitopaikkaansa tiistai-yöllä. Ensimmäisen yön Visa vietti omassa huoneessa, mutta aamulla alkoi tutustuminen talon muihin koiriin.

Visaa hiukan aluksi jännitti uudet kaverit. Pian kuitenkin jo juoksenteli pihalla, ihan kuin olisi pidempäänkin hoitopaikassa ollut. Hoitopaikassa on kolme koira kaveria, 2 narttua (5v. ja 7v.) ja 9vuotias leikattu uros. Nartut tuntuvat olevan parempia leikkikavereita, uroksenkin kanssa leikkii mutta painileikit eivät oikein ole Visan mieleen. Sen sijaan on ihanaa juosta pihalla muiden perässä ja edellä :)

Visa ottaa hyvin kontaktia ihmiseen tutustumisen jälkeen. Tulee luokse ja muutenkin seuraa tarkasti hoitotädin touhuilua. Visa osaa myös hienosta rauhoittua. Pihallakin poika panee välillä maaten, sitten leikki taas jatkuu.

Visa ei tunnu olevan haukku herkkä. Muiden koirien innostuessa haukkumaan, Visa saattaa yhtyä mukaan inisemällä. Äkkinäiset liikkeet ja kohoava käsi saavat pojan hiukan hämilleen, tointuu tästä kuitenkin nopeasti.

Visa vaikuttaa kaikenkaikkiaan fiksulta ja mukavalta pojalta.

Visa on etsii kotia Salossa, jonne poikaa voi tulla sovittaessa katsomaan.

15.4.2014 Visa tuli Suomeen. Visa etsii edelleen kotia, koska varaus peruuntui.

3.4.2014 Visa on kiltti polvenkorkuinen koirapoika, joka osaa kävellä nätisti hihnassa ja ei turhia hauku. Visan asumismuotona voisi olla ihan mikä vaan. Visa sopii sekä lapsiperheeseen että vanhempien ihmisten kaveriksi.

21.3.2014 Visa on noin 3 vuotias leikattu uros Tallinnan tarhalla. Visa oli sidottu flexillä erään autokorjaamon aitaan. Visa on rauhallinen ja ystävällinen koira. Tulee toimeen toisten koirien kanssa, mutta mieluummin ei urosten kanssa samaan kotiin.

Visan tulevan omistajan tulisi mennä tutustumaan tähän koirapoikaan Tallinnan tarhalle ennen ottopäätöksen tekemistä.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru rekisteröidään Turvasiru-palveluun. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta yhdistyksen avulla. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.