Virumaan Roxy

Lisätty sivulle: 2010-08-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Virumaan Roxy
27.11.2010 Virumaan Roxy sai kodin Kuopiosta

***

Kuulumisia kodista:

1.2.2011 Kirjoittelen Roxyn kuulumisia. Ensinnäkin Kiitos ihanaakin ihanammasta koirasta joka piristää kovasti perhe-elämäämme ;) Ja kiitos ennenkaikkea Rekku Rescue toiminnastanne ja työstä jota kaikki teette!

Automatka Roxyn kanssa sujui hyvin joskin ihmetys ja ikävä taisi vaivata, sillä kovasti itki alkumatkan mutta rauhoittui sitten kuitenkin. Pitkä oli matka ja pissatauoilla ei malttanut pissata joten kun kotiin illalla sitten pääsimme, tuli pissat matolle ja ISOT ;) no mutta, matto pesuun ja mitään sille ei ressu voinut. Ensimmäiset yötkin sujuivat hyvin, nukkui sänkymme vieressä omalla pedillään hyviä unia. Välillä nousi katsomaan missä ollaan ja jatkoi taas unia. Eli sekin sujui hyvin, siis tämä asettuminen kotiin.

Kissat olivat kovin ihmeissään pörröisestä isosta otuksesta joka ravasi ympäriinsä, mutta n. 1 kk jälkeen ollaan jopa jo samalla sohvalla :) Toinen kisuistamma jopa yrittää välillä Roxya saada leikkimään, toinen, vanhempi ehkä hivenen viisaampi pysyttelee taustalla. Mutta on taas kovin kiinnostunut ja seurailee Roxya jokapaikkaan. Nyt siis jo rauhassa ja hyvässä yhteisymmärryksessä ollaan onneksi.

Yleiskuvaus Roxysta on, hän on erittäin fiksu, oppii nopeasti uudet temput ja asiat.Tietää mitä voi tehdä ja mitä ei ehkä kannata tehdä ;) Hihnassa kulkeminen teki alkuun erittäin paljon hankaluuksia.Voimakas koira ja villi. Itse pelkäsin alkuun lähteä ulos kaksin, kaikki koirat ja autot ja ihmiset oli haukuttava ja välillä vähän muristavakin (etenkin jos iso mies jolla musta/tumma puku, se oli pelottavaa), mutta eka kuukauden jälkeen alkoi rauhoittumaan ja oppimaan. Nyt kulkee hihnassa kuin unelma :D!! Ei haukutakaan enää kaikkia, aniharvoin jollekin voi vähän haukahdella mutta pääsääntöiseti nykyään meille haukutaan ja me vain katsomme nätisti.

Mökillä Roxy rakastaa hyppiä lumihankeen, mitä syvempi sen parempi.Sukellus hankeen sujuukin mainiosti, ja kohta koiraa ei näykkään missään, ja kohta toisesta paikasta lumihangen keskeltä pilkistää pörröinen pää :) Kaikki polut ja lumipenkat ovat ihania.Mitä korkeampi lumipenkka, niin kotona kuin mökillä, sitä ihanampaa on katsastaa maailmaa korkealta penkalta ja jäädä sinne hetkeksi pötköttämään. Hajut ovat ihania ja kaikki pitää saada tarkkaan haistella.Metsästysviettiki näyttää olevan sillä pupun perään takuuvarmasti mentäis jos päästäisi.Hiirenkin sai metsästettyä lumihangen alta ;) se oli hieno suoristus!

Meillä on mennyt kaikenkaikkiaan Roxyn kanssa erittäin hyvin. Rajat ja rakkaus on meillä kova sana! Roxy on välillä itsepäinen, mutta silti kuuliainen ja FIKSU. Sitä fiksuutta täytyy painottaa sillä tuntuu, että hän ymmärtää jo ensimmäisellä kerralla mitä pitää tehdä ;) tai sitten se on vaan emännän mielestä niin…Roxy tykkää erittäin paljon etenkin lapsista, kaiken ikäisistä, mutta pienet tytöt ovat kaiken ihanampia ja rapsuttelijoita riittää. Roxy kyllä rakastaa ihmisä ja tykkää erittäin paljon huomiosta.Välillä pukkaa hivenen mustasukkaisuutta, mutta kun huomion saa kokonaan itselleen on hän erittäin onnellinen. Ikinä ei Roxy ole ollut vihainen, ei kellekään missään vaiheessa. Ja tuntuu että jos joku haluaa oikein leikkiä ja riehua ja retuutta toista, hän vain tykkää siitä. Anoppi ja appiukko ja ovat erittäin rakkaita Roxylle :)

Erittäin paljon kiitoksia kaikesta siitä mitä teette koirien hyväksi ja suuret kiitokset HIENOSTA ja UPEASTA koirasta!! Enempää emme olisi voineet toivoa :)

***

Narttukoira, noin 1,5 v.

18.10.2010 Missä viipyy Roxyn omistaja :)? Kultakimpale odottaa vielä omaa kotia, tyttö on kohta jo valmis omaan kotiin, kun vauva lähtee maailmalle.

13.10.2010 Ihana Roxy, hienosti tyttö edusti lauantaina Salossa. Lapsista pitää todella paljon ja yleensäkin kaikki ihmiset on niin jees. Vähän väsähtikin loppuvaiheessa, mutta iloisesti nousi kuitenkin tervehtimään uusia ihmisiä. En ajatellut tuota hösetlävää tyttöä ikinä päästää vapaaksi, mutta eilen testattiin, niin että pentu oli mukana, eli luotin siihen ettei karkaa kun kakara on mukana. No Roxy leikki pallon kanssa ja meni tuulispäänä edestakaisin, voi sitä riehumisen iloa. Samoin on testattu kissojen kanssa olemista ja kissat sisällä ihan ok, siis koiriin tottuneet kissat. Häntä vaan heilui, kun kissoja nuuskuteltiin. Myös vanhan koiran kanssa oli ulkona yhdessä, eikä mitään ongelmaa.

Upea tyttö, mutta ei ole lapsen lenkitettävä, vaikka pääsääntöisesti kulkee nätisiti hihnassa, niin joskut innostuu vetämään todella kovin. Myös rappuset koettu, ja hienosti menee, kuin myös kaduilla ihmisten ilmoilla on nyt kuljettu. Lakaisukone on ihmeellinen juttu, jota ei joka päivä näe, mutta ei sen suuremmin ongelmaa siitäkään. Pyöräilijä on kanssa suuri ihmetyksen aihe, mutta ei hauku tai rähise niilekään.
Roxylla on vaan tavattoman tylsää tuon kakaransa kanssa. Roxy kaipaa liikuntaa ja leikkejä, eikä nyt ole mahdollista täällä tarpeeksi antaa sitä.

16.9.2010 Roxy on maailman kilteimpiä koiria, hellä ja ystävällinen. Vauvoja ei tullut yhtä enempää, mutta sitä pullukkaa hoitelee sitäkin hellemmin. Roxy ei juurikaan hauku, mutta ainakaan tällä hetkellä ei pidä muista koirista, eikä kissat sovi samaan kotiin. Toki asia voi muuttua, kunhan ei sitä pentua tarvitse niin kovin vahtia. Välillä vetää kovin, mutta sekin riippuu päivästä ja kuinka kiire hänellä sattuu olemaan.

25.8.2010 Virumaan Roxy on kaunis terrierisekoitustyttö Virumaan tarhalla. Se on päätynyt tarhalle heinäkuun alussa, ja odotellut siitä lähtien uutta kotia. Roxy on keskikokoinen, n. 50 cm ja reilut 20 kiloa painava koira täynnä energiaa ja elämäniloa. Roxy kaipaa koulutusta ja aktiivista omistajaa, joka jaksaa touhuta Roxyn kanssa. Roxy sopii perheeseen, jossa ei ole ihan pieniä lapsia tai narttukoiria, kissoihin suhtautumisesta emme osaa toistaiseksi sanoa.

Kulukorvaus koirasta on 200 euroa, ja se sisältää steriloinnin, EU-passin, sirun, rokotukset ja loishäädöt. Uusi omistaja hakee koiran Virosta yhdistyksen avustuksella.