Virke, Sipsikin pentu

Lisätty sivulle: 2007-04-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Virke, Sipsikin pentu
21.4.2007 Virke sai kodin Nurmijärveltä

***

Kuulumisia kodista:

15.12.2008 Lisätty kuvia kodista :)

22.8.2007 Tässä olisi vähän kuvia ja kuulumisia Sipsikin pennusta Virkesta. Meidän prinsessasta on kasvanut aika iso koira, mutta ei niin iso, mitä odotettiin. Ollaan käyty vaihtelevalla menestyksellä tokossa ja harrastetaan jalkapalloa. Tyttö on tosi seurallinen ja rapsutusta ja haleja odotetaan koko ajan, myös yöllä, jos sattuu käymään vessassa. Sitten odotetaan tassut pystyssä oven edessä, onneksi on valkoinen vatsa, muuten astuisi sen päälle. Eli kaikki on sujunut hyvin ja vähemmän hyvin, kunnon koiran elämä. Vahtia pidetään sekä kotiväelle, että naapureille ja kaikille autoille. terveisin Virke ja kotiväki

***

Narttupentu, 4 kk

16.4.2007 Lisätty kuvia

9.4.2007 Moi, tässä eka kuva Virkestä, koitetaan saada lisää. Reipas ja hyväntuulinen pentu, kovasti on hellyyden kipeä. Vähän ärisi toiselle hoitokoiralle, nartulle. Aika touhukas pakkaus, hesarit on silputtu jo moneen kertaan. :)

9.4.2007 Sipsik synnytti 5.12.2006 Haapsalun tarhalla 9 pentua. Viisi pennuista sai kodit Virosta, loput neljä matkustivat eilen Suomeen kotihoitoon. Pennut ovat nyt neljän kuukauden ikäisiä. Virma, Vinha ja Virke ovat narttuja. Virma ja Vinha ovat vaalean punaruskeita, Virke taas Musta valkoisin ja ruskein merkein. Ainut jäljellä oleva uros, Vitsi on myös punertavanruskea.