Vimma

Lisätty sivulle: 2010-04-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vimma
4/2010 Vimma sai kodin

***

Narttukoira, 5 v.

26.4.2010 Vimmalle on alustavasti kotiehdokkaat valittu. Tällä hetkellä ei uusia kyselyitä oteta vastaan.

25.4.2010 Vimma etsii kotia Rekku Rescue ry:n kautta ja siitä tehdään yhdistyksen luovutussopimus.

23.4.2010 Vimma on reipas, älykäs, leikattu 5-vuotias parsontyttö, joka etsii rakastavaa kotia tosi tarkoituksella. Valkoinen, sileäturkkinen Vimma on nimensä veroinen: pentumaisen leikkisä, rakastaa aktivointileikkejä, pitkiä lenkkejä, retkeilyä, melkein mitä vaan, kunhan saa olla mukana (paitsi sateella). Tämä tyttö innostuu helposti ja oppii mitä vaan, sopii loistavasti esim. agilityyn. Rakastaa myös untuvapeiton sisällä lököilyä kylmällä ja sateisella ilmalla.

Fiksu ja filmaattinen Vimma sopii kotiin, jossa ymmärretään rodun erityispiirteet ja vaatimukset. Vimma on todella älykäs, sisukas ja kovapäinen. Testaa johtajuutta lähes päivittäin, toisaalta oppii kädenkäänteessä mitä vain. Vimma vaatiin erittäin johdonmukaista toimintaa, rajoja ja selkeän johtajan, jolloin se on ihana, rento kaveri, joka jaksaa seurata mukana mihin vain; metsää, merelle, kaupungille. Vimma ei valitettavasti sovi lapsiperheeseen, koska on pelokas lapsia kohtaa. Muiden koirien kanssa ei ole ongelmia. Vimma ei räyhää kenellekään, on hieman arka suurten koirien tai koirajoukkojen kanssa, mutta intoutuu pienten kanssa takaa-ajo leikkeihin.

Vimma on rokotettu, madotettu, sirutettu, perusterve koira, jota luullaan usein kadulla pennuksi ja kehutaan hyvin käyttäytyväksi ja kauniiksi ;) Toinen korva on heikkokuuloinen kuten täysvalkoisilla eläimillä usein.

Kulukorvaus koirasta on 60 euroa.