Vilmake, Zonjan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Vilmake, Zonjan pentu
5.7.2009 Vilmake sai uuden kodin Turun seudulta

***

5.2.2009 Vilmake “Viltsu” syntynyt 29.8.06 etsii uutta kotia lapselle puhjenneen allergian vuoksi. Vilmaken säkä on noin 50 cm korkea. Viltsu on luonteeltaan kiltti, oppivainen, uskollinen omalle laumalleen, hiukan arka pelkää esim. ukkosta ja pauketta, pitää rapsutuksista, välillä yrittää pomottaa perheen lapsia. Haukkuu häntä heiluen kaikki vieraat, jotka tulevat kyläilemään, mutta tutustuttuaan rauhoittuu ja menee omiin oloihinsa. Yksin kotona ollessaan käyttäytyy mukavasti,ei tuhoa mitään, mutta saattaa silloin tällöin haukahtaa. Omaa vahtiviettiä. Osaa peruskäskyt, mutta hihnakäyttäytymisessä on vielä parannettavaa mm. saattaa haukkua muille koirille ja vetää toisinaan. Muihin koiriin suhtautuu pienellä varauksella, mutta usein miten tutustumisen jälkeen on valmis leikkimään niiden kanssa.

Viltsulle etsitään aktiivista kotia, jossa olisi aikaa koiralle ja sen kanssa puuhasteluun. Koiraa ei anneta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.Ei ensimmäiseksi koiraksi. Palveluskoirarodun tuntemus tarpeen uudessa kodissa. Viltsuun voi mennä tutustumaan Vantaalle sopimuksen mukaan.

Kulukorvaus kodinvaihtajakoirasta on 60 euroa. Koiran mukana tulee passi, johon on merkitty sirutustiedot, rokotukset ja loishäädöt.

***

5.11.2006 Vilmake sai kodin Vantaalta

***

Narttupentu, noin 6 vkoa

16.10.2006 Vilmake on narttupentu, syntynyt 29.8.06. V2-pentujen emo on Zonja, joka tuli Viljandin tarhalle 8.4.2006. Lokakuussa Zonja ja pennut siirrettiin Pärnun tarhalle. V2-pentuja ovat Valloke, Valveke, Vellike, Velloke, Villeke, Villike, Villuke, Vilmake, Vilveke ja Vollike.