Villuke, Zonjan pentu (nyk. Vishnu)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Villuke, Zonjan pentu (nyk. Vishnu)
Wishnu sai uuden kodin

***

Kuulumisia kodista:

5.1.2011 Wishnulle kuuluu hyvää =) Alun korvatulehdus ongelmien jälkeen ei ole ollut mitään sairauksia pojalla! Vanhassa asunnossa Wishnu ei tuntenut itteänsä kotosaksi ja tais se muutaman tyynynkin ja leluja hajottaa yksinollessaan. Nyt uudessa kodissa ei ole sellasia oireita ollut enää. vanhassa asunnossa oli ulko-ovi keskellä asuntoa, ilman väliovea ja rapun ulkoovi samassa kerroksessa, niin ei saanu olla rauhassa. Kova poikahan toi Wishnu on uimaan, sitä ollaanki paljon harrasteltu, kalareissuillekkin vishnu tulee mielellään mukaan istumaan veneeseen/autosta nyt puhumattakaan =) Tykkää kulkea aina mukana. Koiruli kavereitakin on joitain, mut muita uroksia wishnu ei ainakaan heti siedä, hau hau =) Rauhoittunut on paljon siitä mitä oli silloin kun tutustuttiin, mut aika varuillaan se on ihmisten suhteen vieläkin, mut parempaan suuntaan mennään

***

Vishnu sai kodin Turusta kesällä 2008

4.6.2008 Nyt on eläinlääkärikäynti Vishnun kanssa takana, joka sekin sujui hyvin mallikkaasti. Vishnu siis kastroitiin. Odotushuoneessakin Vishnu makoili ihan kaikessa rauhassa, eikä merkkiäkään piippauksesta tai levottomuudesta. Muutenkin Vishnu muuttuu koko ajan vain entistä positiivisempaan suuntaan. Vishnu jaksaakin täällä ihmetellä, eikö kukaan kaipaa kotiinsa mitä hyvä tapaisinta herrasmiestä. Vishnu osaa hienosti, pois-käskyn sekä pyynnon rauhoittua “omaan paikkaan”, lenkillä poika on päivä päivältä entistä innokkaampi ottamaan kontaktia eikä istu, maahan jne käskytkään ole pojalle vieraita. Mikään tylsimys tai tosikko Vishnu ei kuitenkaan ole vaan mieli avoinna, pilke silmäkulmassa pojan kloppi täällä odottaa ihka omaa kotiaan.

22.5.2008 Vihsnu saapui kotihoitoon. Olin varautunut todella aktiiviseen koiraan, jonka vauhtia ei mikään pysäyttäisi, mutta Vishnu on mitä normaalein nuori poika. Tykkää touhuta ulos päästessään, mutta ei ole vaatimassa koko ajan tekemistä. Lenkillä Vishnu on käyttäytynyt hienosti. Ei kiinnitä huomiota muihin ihmisiin, pyöräilijöihin tai mopoihin. Myöskään muille koirille ei ole rähissyt vaikka vastaantulevat poikakoirat saavatkin niskakarvat nousemaan pystyyn.

Vishnu tulee hienosti toimeen kissojen ja perheemme narttukoirien kanssa, mutta toivoisi varmasti ettei uudessa kodissa kuitenkaan olisi toista urosta. Myös lasten kanssa Vishnu tulee toimeen ja hieman vaippaikäistä isommat lapset ovat suorastaan ihania. Ruuan tai lelujen vahtimista ei meillä ole ainakaan vielä esiintynyt. Sen sijaan osaa hienosti mm. odottaa lupaa mennä ruokakupille. Hurjan nopea poika oppimaan ja opettelee mielellään ihmisen kanssa uusia temppuja. Vishnu on hieman alle 60cm korkea ja rakenteeltaan hoikka ja sopusuhtainen. Kuvat vain eivät oikein anna oikeutta pojan komeudelle.

5.3.2008 Nykyinen omistaja kertoo Vishnusta: “Vishnu on kooltaan noin 60 cm korkea, iloinen koiraherra. Vishnu on noin puolitoista vuotias, mutta vielä todella pentumainen. Osaa kuitenkin peruskäskyt ja oppii mielellään uutta. Vishnu joutuu olemaan tällä hetkellä liikaa yksin ja on selvästi turhautunut tilanteeseen. Turhautuminen näkyy tavaroiden järsimisenä. Vishnu ei kuitenkaan hauku yksin ollessaan.

Uudella omistajalla pitäisikin löytyä tarpeeksi aikaa panostaa Vishnun kanssa touhuamiseen. Energiaa ja potentiaalia löytyy varmasti vaikka mihin harrastamiseen. Vishnu on ollut tekemisissä kouluikäisten lasten kanssa ja tykännyt heistä todella paljon. En suosittele kotia jossa on pienempiä lapsia, koska leikkiessä voisivat jäädä jalkoihin. Vishnun ihanne kodissa olisi iso piha jossa voisi touhuta, eikä muita koiria, koska puolustaa lelujaan ja ruokaa toisilta koirilta. Kissoista ei paljoa kokemusta.”

3.3.2008 Vishnu etsii uutta kotia omistajan ajanpuutteen vuoksi. Vishnu on nyt noin 1,5 vuotias.

***

5.11.2006 Villuke sai kodin Espoosta

***

Urospentu, 2 kk

16.10.2006 Villuke on urospentu, syntynyt 29.8.06. V2-pentujen emo on Zonja, joka tuli Viljandin tarhalle 8.4.2006. Lokakuussa Zonja ja pennut siirrettiin Pärnun tarhalle. V2-pentuja ovat Valloke, Valveke, Vellike, Velloke, Villeke, Villike, Villuke, Vilmake, Vilveke ja Vollike.