Ville

10.03.2013

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Villestä ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

11.12.2019 Ville on kuusivuotias karkeakarvainen kettuterrieri joka etsii omaa kotia. Luonteeltaan Ville on erittäin ihmisystävällinen ja kaipaakin kovasti läheisyyttä. Ville ei tule toimeen toisten koirien eikä kissojen kanssa joten sijoitetaan ainoaksi lemmikiksi. Kärsii jonkun verran eroahdistuksesta joka ilmenee yksin jäädessä haukkumisena ja ovien avaaminenkin onnistuu Villeltä helposti. Ville kiihtyy helposti kovista äänistä jolloin saattaa tarttua hihasta tai käsistä kiinni, ei kuitenkaan purren. Tästä syystä pojalle haetaan aikuiskotia jossa oltaisiin paljon kotosalla ja elämä olisi jo tasaisen rauhallista. Villeä ei luovuteta lapsiperheeseen sillä lasten äänet ja liikkeet saavat pojan kiihtymään ja silloin voi satuttaa tahtomattaan. Oikein pirteä lenkkikaveri joka reippailun jälkeen tykkää nauttia pitkistä unista pehmeällä paikallaan. Ville on sisäsiisti ja odottelee omaa kotiaan sijaiskodissa Asikkalassa.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Paula / 050 336 6302

Soittoajat: Ma-su 12-18

paularekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.