Viki

Lisätty sivulle: 2008-05-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Viki
27.11.2008 Viki sai kodin Porista

***

Kuulumisia kodista:

9.2.2010 Vikille lisätty kuvia kodista :)

7.12.2008 Lisätty Vikille kuvia kodista.

7.10.2008 Viki leikki juoksuaitauksessa yhdessä narttukoiran kanssa ja koirat näyttivät tulevan hyvin juttuun keskenään. Vikin leikkimistä ja pallon perässä juoksemista oli ilo seurata, todella pahalta tuntui palauttaa Viki tämän jälkeen takaisin ketjunsa päähän.

***

Leikattu uroskoira, noin 2 v.

17.9.2008 Viki-poitsu se edelleen odottaa kotia Pärnun tarhalla. Viki meinaa haljeta onnesta kun astelen sen luokse ja otan hihnan esille:). Nappaan tämän ihanan iloisen pojan mukaani ja menemme aivan ensiksi tarhan uuteen juoksuaitaukseen hieman nauttimaan vapaudesta.

Aitauksessa Viki painaakin onnellisena menemään ja tuntuu todella hienolta nähdä poika niin tyytyväisen näköisenä. Viki innostuu leikkimään myös pallolla ja tämän lelun Viki nappaakin mukaansa kun lähdemme pois aitauksesta. Jossain vaiheessa lenkkiä Viki kuitenkin unohtaa pallonsa tien viereen :).

Viki on kyllä äärettömän ihastuttava nuorimies ja sen toivoisi jo vihdoinkin löytävän rakastavan ja huolehtivan kodin itselleen. Elämä ketjun päässä on varsinkin Vikin tyyliselle koiralle erittäin ankeaa ja turhauttavaa. Lisätty Vikille myös uusia kuvia.

15.8.2008 Päätän seuraavaksi ottaa lenkille ihastuttavan Viki-koiran ja valmistaudun henkisesti taas tähän energiseen koiraan:). Viki vastaanottaa minuun tuttuun tapaansa hurjasti hyppien ja sen riemulla ei todellakaan ole rajoja. Tämän pojan innostuneisuus ei kyllä koskaan jätä minua kylmäks i:).

Saan Vikin irti ketjusta ja otan rivakan otteen hihnasta. Hämmästyksekseni Viki asteleekin ihmeen maltillisesti ja rauhallisesti hihnassa. Olen täysin ymmälläni ja epäilen jopa sekoittaneeni Vikin väärään koiraan. Astelemme siis Vikin kanssa melkoisen rauhallisesti eteenpäin ja se tutkii tyytyväisen oloisena kaikkia ihastuttavia tuoksuja. Tapaamme matkanvarrella myös narttukoiran jolle Viki heiluttaa ystävällisesti häntäänsä. Uroskoiralle Viki puolestaan rähisee, mutta pennut ovat pojan mielestä ihan ok.

Vikin viereisessä kopissa asustelee arka Saara-koira, mutta tämän tytön Viki on onnistunut kesyttämään puolelleen. Näiden kahden koiran rauhallista seurustelua on ilo katsella. Näen Saaran ensimmäistä kertaa melko vapautuneen oloisena ja Vikin seurassa tytön tuttu varautuneisuus on täysin poissa. Toki minua Saara katselee syrjä silmällä aran oloisena. Viki on todella ystävällinen koira, ja se tuntuu rakastavan kaikkia ihmisiä. Viki etsii aktiivista kotia, jolla on halua peruskouluttaa tätä menevää poikaa.

31.5.2008 Viki meinaa revetä liitoksistaan kun se tajuaa minun astelevan juuri hänen koppinsa luokse:). Poika pomppii ja suukottelee häntä hurjasti heiluen eikä millään meinaa asettua paikoilleen. Virtaa herrassa siis riittää joten tässä olisi oiva kaveri ihmiselle joka haluaa energisen koiran itselleen :).

Viki on äärettömän ihmisystävällinen koira, joka kaipaa kovasti huomiota ja hellyyttä itselleen. Uudessa kodissa tulee myös panostaa Vikin kouluttamiseen sekä aktivoimiseen.

7.5.2008 Viki on arviolta noin 2-vuotias uroskoira Pärnun tarhalla. Viki on ystävällinen ja leikkisä koira. Se vetää hihnassa joten hihnassa nätisti kävelyä uudessa kodissa pitää vielä opetella. Muutenkin poika on täynnä energiaa joten etsinnässä onkin kärsivällinen ja aktiivinen koti. Mitään sohvaperunaa Vikistä ei tule saamaan :)

Viki on valikoiva toisten koirien suhteen, mutta useimpien koirien kanssa se tulee kuitenkin toimeen. Varmuuden vuoksi Vikille etsitään kotia ainoana koirana. Vikin säkäkorkeus on arviolta noin 55 senttimetriä. Viki jahtaa kissoja joten sitä ei suositella kissaperheeseen.

Koira luovutetaan uuteen kotiin loishäädettynä, rokotettuna ja tunnistusmerkittynä. Lisäksi sillä on eu-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 150 euroa.