Viivi

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Viivi
2.1.2008 Viivi sai uuden kodin toisen koiran kaverina

***

Narttukoira, noin 1,5 v.

4.7.2007 Viivi etsii uutta kotia. Viivi on tällä hetkellä noin 1,5 vuotias narttukoira, jolta löytyy kokoa n 50-55 cm ja 20 kg. Viivin perimästä epäillään löytyväksi ainakin labradoria sekä staffia. Viivi on erittäin voimakastahtoinen sekä energinen nuori neiti. Viivi etsii kotia jossa se olisi joko ainoana koirana, tai jossa olisi Viiviä isompi, auktoriteettia omaava koira.

Viivillä on tällä hetkellä kaverinaan Parson Russeli uros Onni, jota Viivi ei sulata, vaan yrittää härnätä ja riepottaa Onnia minkä ehtii. Nykyisen omistajan sukulaisilla olevien dobermannien kanssa Viivi sen sijaan on hyvinkin kilttiä ja nöyrää tyttöä.

Viivi haukkuu paljon, joten Viiviä ei tästäkään syystä luovuteta kerrostaloon. Viivillä on ollut myös ongelmia yksinjäämisen kanssa, ja tätä onkin harjoiteltu jo vuoden päivät. Viivi viettää työpäivät rajatussa tilassa, eikä tuhojakaan ole tullut hetkeen.

Omistaja kokee heillä olevan auktoriteettiongelman, Viivi ei usko kieltoa, vaan käy rähisemään ja kieltäessä uudelleen alkaa napsia käsiä, välillä voimakkaastikin. Miespuolisen kieltoa Viivi sen sijaan tottelee paremmin.

Viivi osaa nykyään jo rauhoittua ja olla toisinaan hyvinkin kiltti ja suloinen tyttö, mutta sitten on tämä toinen puoli. Viivin keskittymiskyky tuntuu olevan nollassa, ja neiti hermostuu hyvinkin nopeasti. Ongelmakoirakouluttaja on käynyt katsomassa Viiviä, ja hänen ohjeidensa mukaan on tehty harjoituksia ja harjoitettu myöskin nenätyöskentelyä neidin rauhoittamiseksi.

Viivillä on kokeiltu d.a.p:ia, sekä Serene Um – valmistetta, jotka eivät käytökseen juurikaan vaikuttaneet. Sitruunapantaakin Viivi on kokeillut, mikä alkuun toimikin, mutta Viivi oppi nopeasti että aikansa haukuttuaan säiliö tyhjenee. Tällä hetkellä Viiville on hakusessa Clomicalm-resepti. Myös sterilointia suositellaan Viiville tehtäväksi. Viivi etsii kokenutta, pitkäpinnaista, sekä auktoriteettia omaavaa kotia,
jossa ei ole pieniä lapsia.

***

27.8.2006 Viivi sai kodin Keravalta parsonrussel-poika Onnin kaverina

***

Narttupentu, 7 kk

Viivi on seitsemänkuinen sekarotuinen narttupentu, joka asustaa tällä hetkellä Porissa, se on rokotettu ja madotettu. Viiville etsitään uutta kotia. Viivi on touhukas ja energinen, paras kotivaihtoehto sille olisi ehkä koti, jossa on toinen koira, joka jaksaisi touhuta vilkkaan Viivin kanssa. Ainakin uuden omistajan tulee olla itse aktiivinen, koska Viivi ei ole sohvakoira! Viivissä on ainakin labradorinnoutajaa.