Viima

Lisätty sivulle: 2008-01-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Viima
25.1.2008 Viima sai kodin Kokemäeltä Darlene-koiran kaverina

***

Kuulumisia kodista:

12.6.2008 Lisätty Viimalle kuvia kodistaan :)

16.3.2008 Terveisiä Viimalta! Hyvin on sujunut. Darlene otti pikku-pojan hyvin vastaan ja alku arkailun jälkeen Viimakin lähtipainileikkeihin mukaan. Viima on todella helppo pentu rauhallisuutensa vuoksi. Poika on reipastunut aika tavalla, mutta on hyvin alistuva. Tasapainottaa mukavasti Darlenea :) Autoon meno ei vieläkään oikeen miellytä, sillä autossa tulee huono olo. Viima on todella kiltti pusu-poika.

***

Urospentu, noin 5 kk, kotihoidossa Tampereella

11.1.2008 Viima kävi eilen eläinlääkärissä. Painoa pojalla tällä hetkellä lähes 16 kg. Lääkäri kehui Viimaa reippaaksi pennuksi joka varmasti hurmaa tulevan omistajansa :)

7.1.2008 Viima hurmaa komealla ulkonäöllään ja rauhallisella olemuksellaan. Poika ei turhia riehu eikä rieku. Ensimmäinen yö hoidossa on takana ja sen poika vietti sohvan vieressä ja avonaisessa häkissä tyytyväisesti tuhisten. Viiman kanssa opetellaan hihnassa kulkemista ja ulkona pojasta löytyy vilkkaampikin puoli. Hajut kiinnostavat, lunta pitää maistella ja uusia asioita kummastella korvat höröllä.

Ruoka maistuu Viimalle hyvin ja herkkujen avulla saan pojan houkuteltua istumaankin. Myös luut kelpaavat paremmin kuin hyvin :) Sisällä Viima reagoi rapusta tuleviin ääniin tuhahtelemalla ja puhisemalla, mutta mikään turhan haukkuja ja räkyttäjä ei poika tunnu olevan.

Viiman tulevan kodin pitää sitoutua pennun koulutukseen, eikä esim. pentukurssi olisi lainkaan pahaksi kasvavalle nuorelle miehelle :) Viiman kodista voisi löytyä myös kaveri, jonka kanssa touhuta ja joka näyttäisi pojalle koiran mallia. Viimasta kasvaa aikuisena todennäköisesti n. saksanpaimenkoiran kokoinen

Kulukorvaus koiranpennusta on 150 euroa.