Vertti

Lisätty sivulle: 2012-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Vertti
22.9.2012 Vertti sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

9.10.2012 Maalla Vertti juoksi pallon perässä kyllä semmosta kyytiä, että voittaisi varmaan jonkin sortin “juoksukilpailunkin”. Pysyi myös pihalla hienosti, tosin olin seurana koko ajan. Metsässä hyppely ja haistelu tuntui olevan myös tosi hauskaa, eikä vähän korkeampi kasvustokaan menoa haitannut. Kotona Vertti on rauhallinen, kun ei ole telmimishetki. Ulkona vaihtelevasti sietää näkyvillä olevia toisia koiria. Ihmiset jättää yleensä ottaen noteeraamatta, mikä on tosi hyvä.

Vauhdikkaan olemuksen toisena puolena on sitten kölliminen. Vertti tosiaan nauttii rapsutuksista, ja ihan vaan vieressä olemisesta. Aamulla, kellon soidessa, ei vertti yleensä vielä edes liikahda. Vertti on myös saanut vähän “lihaa” luiden ympärille, mutta talvitakki varmaan pitää koville pakkasille hankkia. Saavi- ja juoksukuva on meidän maalta Vihdistä. Edelleen menee hienosti, ja Vertti selkeesti kotiutunut. Terveisin Pia ja Vertti

***

Leikattu uros, noin 1,5 v.

5.8.2012 Vertti on ystävällinen ja kiltti terrieri mix uros. Vertti tykkäisi kovasti lähteä ihmisen mukaan ja kurkisteleekin kovasti koirahäkin alta. Vertti painaa n. 8 kg. Vertti liikkuu hihnassa vauhdikkaasti ja voipi olla että tapakoulutus on jäänyt hieman vaiheeseen. Vertti suhtautu ystävällisesti mm. viereisessä häkissä olevaan uroskoiraan. Rapsutuksista myös Vertti pitää kovasti. Vertti on valmis matkustamaan Suomeen 18.9.-12 lähtien.

Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 €. Kulukorvaus sisältää tunnistusmerkinnän, rokotukset, kastroinnin, madotukset ja loishäädön. Lisäksi koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.