Verneri

Lisätty sivulle: 2012-04-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Verneri
12.5.2012 Verneri sai kodin Kankaanpäästä

***

22.5.2012 Tervehdys Kankaanpäästä! Vernerin kanssa menee tosi hyvin. Alkaa löytyä iloa ja eloa, leikkii jo leluillaan ja syö hyvin. Rakastaa metsässä lenkkeilyä ja on tosi hellyydenkipeä. Aivan mainio kaveri. Verneri kuljetettiin lääkärissä, kun sen kastrointihaava on vuotava ja tulehtunut. Nyt suihkutellaan sitä ja hoidetaan antibiooteilla. Sillä oli pitkään ollut punkki nenän pielessä, mutta sen me saimme pois rasvalla ja pihdeillä. Autossa tykkää matkustella ja Unton mukana on ollut päivisin töissä. Lämpimin terveisin; Verneri, Unto ja Sirpa

***

Leikattu uroskoira, nuori

25.4.2012 Verneri on alustavasti varattu.

19.4.2012 Vernerin alkuarkuus on menneen talven lumia ja Verneri on tavatessa iloisesti häntäänsä heilutteleva ystävällinen pikkukaveri. Murahduksia uusille ihmisille ei ole enää esiintynyt. Verneri on matkannut Tallinnan tarhalle jatkohoitoon, jossa sille tehdään verikokeet, jotta nähdään terveyden olevan kunnossa sekä kastrointi suoritetaan. Verneri matkustaa autossa nätisti.

11.4.2012 Verneri on nuorehko uros, jolla on kokoa n. 35 cm ja painoa 10 kiloa. Verneri suhtautuu aluksi epäileväisesti uusiin ihmisiin ja Verneriin tuleekin tutustua rauhallisesti. Tämä ilmenee siten, että poika saattaa murahtaa, mutta tulee kuitenkin innokkaasti luokse. Verneri tarvitseekin kärsivällisen omistajan, joka on valmis tekemään töitä pojan kanssa. Verneri lähtee mieluusti lenkille ja lenkillä kävely sujuu nätisti. Verneriä ei luovuteta varmuuden vuoksi lapsiperheeseen ja tulevalla omistajalla tulee olla kokemusta koirista ennestään.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.