Valveke (nyk. Ada), Zonjan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Valveke (nyk. Ada), Zonjan pentu
11/2006 Valveke sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

7.12.2006 Ada asettu taloks melkeenpä samantien, kun se tuli ja tyttönen on kans kasvanu paljon. Energiaa piisaa, mutta yöt on kyl nukuttu heti ensimmäisestä päivästä lähtien tosi hyvin. Ada on tosi seurallinen pikkuinen ja yksin jääminen ei ookkaan kivaa. Kyl seki alkaa jo pikku hiljaa onnistuu lyhyin aikoina ilma itkuu (varsinki jos on ruokalelu). Narussa osaa kävellä ihan nätisti, mitä nyt välillä vetää, jos energiaa on liikaa. Pissitki tulee enää silloin tällöin sisää. Kissaki saa olla jo suurimman osan ajast rauhas, mitä nyt Ada välillä innostuu haukkumaan. Välillä juostaanki vuoron perää koira ajaa kissaa takaa sit toisin päin=) Hyvin on mennyt ja Ada alkaa hiljallee oppii. Perus käskyiki tottelee varsinki nami palkalla, koska se on pikku ahmatti, jota ilman ei tartte keittiös olla. Nyt vaan odotetaan, ku saadaan rokotukset kuntoo, nii et vois alkaa koirii tapaamaa. Kiinnostais nii kovasti mennä vähä nuuskii, vaik vähä pelottaaki varsinki äänekkäät otukset.

17.11.2006 Automatka uuteen kotiin sujui hyvin ja eihän se kauaa kestänytkään, kun saman kaupungin sisällä liikuttiin. Kotiin päästyä piti kovasti haistella uusia paikkoja, vaikka ensin Adaa pidettiin vain yhessä huoneessa kissan takia. Nyt Ada on kotiutunut tänne todella hyvin! Ei enää arista oikeen mitään (paitsi vieraita ujostellaan aluksi) ja kissankin kanssa haluaisi mennä ihan liiankin innokkaasti leikkimään. Kissa vaan ei kato hyvällä sellasta haukahtelua ja riehumista, mitä se sitten pakeneekin välillä korkeammille tasoille. Hihnaankin on Ada jo aivan tottunut, pian pitäisi alkaa vaan tosissaan treenaamaan, ettei tyttönen vetäisi niin kovasti, kun isoksihan se on kovaa vauhtia varmasti kasvamassa. Pissit tulee vielä silloin tällöin sisälle lehdille, mutta isommat asiat hoidetaan ulos jo. Ada on tosi energinen pikkunen ja koko ajan kova vauhti päällä touhuamassa niin, ettei meinaa perässä pysyä. Kun vielä pitää katella perään, mitä saa tehä ja mitä ei.

***

Narttupentu, 2 kk

5.11.2006 Valveke on kotihoidossa Suomessa.

16.10.2006 Valveke on narttupentu, syntynyt 29.8.06. V2-pentujen emo on Zonja, joka tuli Viljandin tarhalle 8.4.2006. Lokakuussa Zonja ja pennut siirrettiin Pärnun tarhalle. V2-pentuja ovat Valloke, Valveke, Vellike, Velloke, Villeke, Villike, Villuke, Vilmake, Vilveke ja Vollike.