Valter (nyk. Nemo)

Lisätty sivulle: 2011-08-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Valter (nyk. Nemo)
15.10.2011 Valter (nyk. Nemo) sai kodin Kuopiosta

***

Kuulumisia kodista:

18.11.2012 Poika on jo vuosi ja neljä kuukautta vanha energinen kaveri, jonka kanssa puuhaa riittää. Nemon mieletä maailman parasta on kun saa hakea palloa, keppiä tai mitä tahansa muuta lelua. Kesällä käytiin tottelevaisuutta hakemassa koirakoulusta ja nyt on treenattu agilitya, josta poika on ollut innoissaan. Kuten sisaruksensakin, niin Nemo myös muistuttaa hieman ketunpoikaa ja onkin saanut ulkona usein kehuja komeudestaan. Nuori kaveri on myös tuonut uutta intoa perheen 14v. vanhuksen elämään. Mukana kuvia Nemon elämästä tähän mennessä. Terveisin, Alisa

***

Urospentu

6.8.2011 Valter on Leedi-emon ruskea urospentu Raplan tarhalla. Leedi-emo on otettu huostaan entiseltä omistajaltaan. Pennuista Valter ja Vinni ovat uroksia, Zena, Vita ja Pepsi ovat narttuja. Valter on rokotusten puolesta valmis matkustamaan Suomeen 16.10.2011 jälkeen.

Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Kulukorvaus sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnasta. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.