Valma (nyk. Rosa)

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Valma (nyk. Rosa)
11.3.2007 Rosa sai kodin Vantaalta.

***

Narttu, noin 1v.

Kuulumisia kotihoidosta:

10.3.2007 Rosa on upea kaunis sakumix, hyvin vaalea väritykseltaan. Vajaan vuorokauden täällä ollut neljän muun höntin seurana. Erittäin kiltti ja ystävällinen n. 60 cm korkea ja painoa n. 28 kiloa. Remmikäyttäytyminen: mitä se on? Eli koulutusta vailla oleva hieno tyttö, en suosittele kissojen seuraan mikäli ei satu olémaan sen verran iso että pistää ison tassun kanssa ojennukseen. Varmasti oppii kissojen kanssa olemaan, mutta tällä hetkellä tuntuu että kissa stressaa aika paljon sitä peräsin juoksemisesta. Kissoja ei yritä purra mikä on positiivista, kaneihin ollaan tutustuttu, ei yritä käydä kiinni joskin kanit ovat häkissä.

Koirien kanssa tulee toimeen hienosti ja leikkii nuorempien kanssa. Vanhaa (11 v.) kunnioittaa ja kumartaa ja tietty meidän “pölöpäälellivauvaa” n. puolitoista vuotias kastroitu lälläripoikaa vähän pelkää, mutta sekin on jo aika hyvin hallussa= poikaa komennettu. Rosa hakee pikaisesti uutta osaavaa kotia. On nuori murkkuikäinen, eroahdistuksesta poteva tyttö.

***

10.6.2006 Valma muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

10/2006 Valma nyk Rosa on leikkisä tyttö. Vapaana ollessaan tulee hienosti omistajansa luo. Koirapuistossa käy leikkimässä ja tottumassa muiden koirien kanssa olemiseen. Pientä eroahdistusta potee vielä, mutt sekin on parantunut jo huomattavasti. Kongit ja “älypallo” auttavat paljon.

***

Narttu

3.6.2006 Valma on suloinen koira joka on hyvin arka mutta vanhan (10 v) koiran kanssa yrittää seurustella ja ryömii hänen ympärillään ja hakee hyväksyntää. Ei juuri anna silitellä eli aikaa menee että tottuu ihmiseen, muuten on oikein ihana tyttö ja suurin pennuista sekä vaalein. Kotihoidossa Paimiossa. Ei vielä ole sisäsiisti. Leikkii pentujen ja aikuisten koirien kanssa mielellään.(Valma kuvassa vasemmalla).

KUVAUS: V-tyttöpennut on Tehon numerot 719-723, kaikki on tytöt. Vähan pelkävät ihmista, mutta namit tekevät oman työn ja tulevat nuoleman käsiä. Silittä annavat, mutta juoksevat hakeman turva vähan kaukeammalta ja sitten tulevat taas. Ollut Teholla liian kauan. Kasvavat noin 50cm korkeaksi isoina, mutta jäävat tämmoiseksi pieneksi “sakemanneiksi”Valmis lähteman heti!