Valloke, Zonjan pentu

Lisätty sivulle: 2007-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Valloke, Zonjan pentu
5.11.2006 Valloke sai kodin Helsingistä

***

Kuulumisia kodista:

18.1.2009 Hei kaikille taas kerran. Haluamme kirjoittaa Valloken kuulumiset. Nyt hän on 2,5v,erittäin söpö, ja fiksu poika. Vallo on hyvin jääräpää ei koskaan anna periksi. Vaika kuinka paljon opettaa häntä, kuitenkin hän tekee omin päin. Hän on hyvä vahtikoira, ja jos vaika joku tulee lähelle ulko-ovea hän haukkuu hyvin paljon, ja haukkuu vaikka oma väki tulee kotiin. Jos emäntä on hänen kanssaan ulkona, sitten ei yhtään ainoa koira voi tulla lähelle. Vallo niin mustasukainen, että alkaa heti tapella, vaikka kuinka iso koira olisi edessä. Emäntä ei enää uskalla mennä koiranpuistoon. Muuten hän on kiltti, vilkas ja aina valmis leikkimään, ja rakastaa lapsia. Tässä meidän uudet asiat. Kaikille hyvää uutta vuotta.Toivomme jos kaikki koirat löytäisivät hyvät uudet kodit, jos sitä ei ole viellä heillä. T.Vallokke ja hänen perhe.

7.8.2007 Hei taas kaikille! Me haluamme taas kertoa meidän Vallokkeesta. Hän on erittäin fiksu ja kiltti koira. Laitamme teille kuvia, koska Valloke rakastaa uimista, hän on oikea vesipeto. Heti jos lähellä on joki tai järvi, Vallokea ei pysäytä mikään, hän heti hyppää veteen. Terveisiä Vallokelta ja hänen perheeltään.

24.4.2007 Hei taas kaikille, haluan kertoa vähän itsestani. Olen Valloke ja olen jo iso poika. Minä olen kohta jo 8 kuukautta, paino on 24 kg. Olen fiksu, mutta välilla leikin rajustikin. Kävin isännän ja emännän kanssa lenkillä ja minä kokeilin uida. Kaikille se oli tosi iso asia, ja minä osaisin yllättäin hyvin uida. Laitan teille taas kuvia ja te itse pystytte näkemään kuinka söpö minä olen. Hei Hei. Kuulemisiin. T:Valloke

20.1.2007 Hei! Olen Valloke, yksi Zonjan pennuista. Saavuin Helsinkiin laivalla 5.11.2006, matka meni hyvin, mutta minua väsytti aivan kamalasti. Nukuin autossa koko matkan.Tullessa kotiin ihmettelin, missä minä olen. Ja vissii minä olen niin ihana pikku pallukka,että ne ihmiset kantavat koko ajan minua sylissa. Eka yö meni vähän rauhattomasti,pikkusen itkin,mutta emänta otti minut omaan sankyynsä,ja sen jalkeen minä viihdyin paljon paremmin.

Näin alkoi minun uusi elämä. Minä olen kohta 5 kuukautta, olen vilkas, hyvin kaunis ja fiksu poika. Rakastan omaa perhettäni ja ruokaa NAM :). Ahmin kaikki,mitä saan omaan suuhuni. Luut kestää vaa tunnin kun olen niin ahmatti :) Meidän talossa on paljon koiria ja minä sain paljon uusia kavereita. Sillon tällöin käy vahinkoja, mutta olen melkein sisäsiisti koira :) en hauku paljoo, mutta kun jään yksin kotiin niin haukun vähän aikaa mutta sitten väsyn ja menen nukkumaan.

Rakastan,kun oma perheeni tulee kotiin :) ja hypin heidän syliin ja pussailen HIH. Samantien tarkistan myös emännän laukun, koska ajattelen että sielä oisi minulle herkkuja. Minun perheessäni on kaksi lasta ja rakastan leikkiä heidän kanssaan. Jos joku menee suihkuun ja ovi jää raolleen menen mukaan pesulle se vasta mukavaa on :) Ulkona kun nään kuralätäkön niin juoksen siihen hurjaa vauhtia, että kukaa ei estä minua menemästä kuralätäkköön. Lähetän minusta teille kolme valokuvaa, niin näette kuinka komea minä olen nyky aikana :). HEI HEI terveisiä minun äitilleni Zonjalle ja sisaruksilleni :)

11/2006 Hei Vallokella on kaikki hyvin. Nyt hän on kotiutunut. Tässä teille kuva Vallosta.

***

Urospentu, 6 vkoa

16.10.2006 Valloke on urospentu, syntynyt 29.8.06. V2-pentujen emo on Zonja, joka tuli Viljandin tarhalle 8.4.2006. Lokakuussa Zonja ja pennut siirrettiin Pärnun tarhalle. V2-pentuja ovat Valloke, Valveke, Vellike, Velloke, Villeke, Villike, Villuke, Vilmake, Vilveke ja Vollike.