Valkopippuri

Lisätty sivulle: 2011-02-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Valkopippuri
22.2.2011 Valkopippuri sai kodin Helsingistä

***

Narttupentu, noin 3,5kk, kotihoidossa Vantaalla

17.2.2011 Valkopippuria ollaan menossa katsomaan, ei enempää kyselyitä, kiitos.

15.2.2011 Valkopippuri on sekarotuinen koiranpentu, joka on syntynyt arviolta marraskuun alussa 2010. Valkopippurin vanhemmista ei ole tietoa, mutta pienikokoisia ne ovat. Valkopippurin ja sen sisarusten kohtalona on ollut syntyä virolaiseen pentutehtaaseen. Ylen Silminnäkijä-ohjelma teki dokumentin pentutehtaista ja kuvamateriaalin sekä todisteiden saamista varten paikallaolijat tekivät poikkeuksellisen päätöksen ostaa pentue pois myyjältä. Valkopippuri sisaruksineen on elävä esimerkki siitä, ettei hämäräbisnestä kannata tukea ostamalla pentua, jos ei tiedä minkälaisista oloista se tulee ja jos pennun emoa ei omin silmin sen kotona näe.

Pentueen tie vei löytöeläintarhalle, missä heiveröiset koiranalut viettivät aikaa noin kaksi kuukautta eli niin kauan, että ne oli mm. sirutettu ja rokotettu ja valmiina etsimään koteja, missä niistä ei ikinä tule tuotantovälineitä ja pentukoneita. Tulevan omistajan tuleekin siis steriloida Valkopippuri sen ollessa siihen tarpeeksi vanha. Valkopippuria ei myöskään anneta kotiin, jossa on kastroimaton uroskoira. Sisarukset Valkopippuri ja Mustapippuri ovat nimensä mukaisesti varsin aktiivisia, pippurisiakin, pieniä koiranpentuja. Sisarukset ovat tällä hetkellä totuttelmassa kotielämään Vantaalla hoitopaikassa jossa on muita koiria ja kissoja.

Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Kulukorvaus sisältää mikrosirun, rabiesrokotukset, kolmoisrokotukset, sisäloishäädöt, ulkoloishäädöt, EU-passin ja traces tarkastuksen.