Väike Poiss

Lisätty sivulle: 2014-11-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Väike Poiss
28.2.2015 Väike Poiss sai kodin.

***

Leikattu uros, noin 5 vuotta

17.11.2014 Väike Poiss eli Pieni Poika on yksi kymmenestä koirasta, jotka huostaanotettiin huonoista oloista. Kaikki kymmenen koiraa elivät pienessä asunnossa ilman ulkoilulenkkejä. Ainoa ihmiskontakti oli koirien omistaja. Asunto oli täynnä roskia ja likaa, koirat täynnä kirppuja. Koirat ovat olleet Tallinnan tarhalla noin kaksi kuukautta. Koirat ovat hoidettu ja lääkitty, ja nyt potentiaalisimmat koirista etsivät omia koteja.

Väike Poiss on ystävällinen poikakoira. Muiden joukon koirien tapaan poika on ujo, mutta potentiaalinen tuleva kotikoira. Väike Poiss osaa kävellä hihnassa ja lähtee mielellään ulos. Lenkillä pysähtyy rapsuteltavaksi. Väike Poiss on yksi joukon reippaimmista koirista. Väike Poiss sopii rauhalliseen kotiin.

Väike Poiss on pienehkö, säkä noin 40-45 cm.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna, loishäädettynä sekä leikattuna. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus leikatusta uroskoirasta on 250 euroa.