Väike-Poiss (nyk. Toby)

Lisätty sivulle: 2008-01-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Väike-Poiss (nyk. Toby)
1/2008 Väike-Poiss sai kodin pk- seudulta

***

Kuulumisia kodista:

28.9.2009 Meillä elämä hymyilee. Muutimme noin kuukausi sitten omakotitaloon. Aivan mahtavaa asua, ei naapureita lähettyvillä. Asumme nimittäin hautausmaalla kivimuurien sisällä. Todellakaan ei naapurit valita ;). Koirille aitasimme oman pihan missä temmeltää. Toby voi hyvin ja toimiikin yleensä ikäänkuin poliisina Lobolle ja Titukselle kun ne painivat pihalla. Komentaa kun leikki menee sen mielestä liian rajuksi :). Kaunista syksyä kaikille! -Carita

5.2.2009 Terveisiä Tobylta ja muulta perheeltä. Kuten kuvasta näkyy muutamme Tobyn, Lobon ja muun perheemme kanssa helmi- maaliskuun vaihteessa. Tobya ei muutto kiireet haittaa :).

10.7.2008 Tässä tulee Tobyn kesäterveiset :). Kuten huomaa on pikkuherra pulskistunut. Tänään kävimme trimmaajalla ja Tobystä tuli näin hieno :)! Terveisin Tobyn poppoo

9.3.2008 Tältä tulevat terveiset Viljandin Tobylta. Pieni koirapoika on kotiutunut perheeseemme hyvin, kuten kuvastakin näkee :). Pientä harmia aiheuttaa Tobyn tassut. Poika ajoittain nuolee niitä ja selvästi huomaa, että märät kelit ovat tassuille pahasta. Pesemme niitä tarpeen mukaan lääkärin määräämällä pesuliuoksella. Yhden antibioottikuurinkin olemme jo syöttäneet. Tulispa pian kesä ja kuivat kelit jos ne helpottaisi vaivassa. Olemme niiiin onnellisia pienestä Toby sylikoirasta ja uskomme että sekin on onnellinen perukassamme. Paljon terveisiä Helsingistä kaikilta meidän porukan jäseniltä!
(Toby, Lobo, Titus, Marko ja Carita)

16.1.2008 Kirjoittelen pienen koiran Väike-Pois, nykyiseltä nimeltään Tobyn, kuulumisa. Tobyhan on siis kotoisin Viljandista. Se löytyi sattumalta tarhamatkalla ollessamme siellä 8.12.07. Heti ensi näkemisellä se vei sydämemme. Pieni äärettömän laiha kirppukasa, jonka turkki oli takkuinen sekä jaloista puutui karvat kokonaan. Pienen kuonossa oli verisiä haavoja, kun se työnsi kirsunsa likaisen häkin läpi hyväiltäväksi. Pienten neuvotteluiden jälkeen Toby vietiin siltä istumalta Haapsaluun odottamaan rokotusten valmistumista. Itku melkein tuli kun jouduimme sen sinne jättämään hoitoon. Onneksi ystävällinen Elina otti sen hoiviinsa omaan kotiinsa ja hoitikin Tobya tosi hyvin.

Nähdessämme Tobyn taas 6.1.08 oli se kuin eri koira. Sama ihana luonne mutta ulkonäkö oli aivan toinen. Turkki oli leikattu lyhyeksi ja jalkoihinkin oli karvat kasvaneet takaisin. Painoakin oli saanut rutkasti lisää. Että oli ihana nähdä se taas!

Sitten alkoikin jännittäminen miten kotonamme odottavat kahden vuoden ikäinen
dalmismix Titus ja vajaan vuoden ikäinen laikamix (haettu toukukuussa 07 Teholta) Lobo sopeutuisivat yhteiseloon? Lobo ja Titus on kumpikin leikattuja poikia eikä onneksi mitään rähjäroopeja mutta kuitenkin, miten suhtautuvat uuteen poikaan? Pelko osoittautui turhaksi. Nyt kun Tobyn tulosta on reilu viikko ovat pojat ylimmät ystävykset. Varsinkin Lobo ja Toby leikkivät paljon keskenään. Ehkäpä siksi kun ovat kumpikin Viron poikia ;). Titus on rauhallisempaa sorttia ja harvemmin intoutuu leikkimään. Tuntuu aivan mahtavalta kun katselee Tobyn tuhinaa sen nukkuessa lämpöisellä patjalla, muistaen kun pienet silmät katsoivat likaisen häkin läpi meitä aivan kuin pyytäen, että sen ottaisimme luoksemme.

Terveisiä kaikille rekkulaisille ja varsinkin niille jotka autoitte Tobyn kotiin saamisessa :)! Carita ja Marko sekä Titus, Lobo ja Toby

***

Uros, noin 5v.

14.1.2008 Väike-Poiss eli Pätu eli Toby on pienehkö valkoinen koira Viljandista.