Urri

Lisätty sivulle: 2012-02-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Urri
18.7.2012 Urri sai kodin Suomesta

***

Leikattu uroskoira, noin 2-3 v.

4.7.2012 Urri on alustavasti varattu.

12.6.12 Urri on kastroitu.

9.5.2012 Lisätty Urrille video.

26.4.2012 Huhtikuun tarhareissulla Urrista paljastui aikamoinen vesipeto ja pallon noutaja. :) Urri siis edelleen odottelee omaa aktiivista kotia, jossa riittää aikaa touhuta, lenkkeillä, rapsutella ja hieman hemmotellakin tätä hellyyttävää partanaamaa.

10.4.2012 Urri on noin 2-3 vuotias uroskoira Pärnun tarhalla. Urri on energinen ja iloinen uroskoira, joka odottelee omaa kotiaan Pärnun tarhalla. Urri on luonteeltaan hyvin ihmisrakas, joten lenkittäminen on välillä hieman hankalaa kun poika ei malta keskittyä ihmisen lenkittäjän sijasta itse kävelemiseen. :)

Urri etsii kotia, jossa on aikaa ja innostusta pojan aktivoimiseen ja kouluttamiseen. Urri on kovin kiltti koira, mutta häkissä oleskelu ja liikunnan puute purkautuu ylimääräisenä kohelluksena ja riehumisena. Urria on onneksi helppo motivoida herkuilla ja poika osaakin jo myös muutaman peruskäskyn. Urrin tulevasta kodista voi löytyä ystävällinen narttukoira.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 250 euroa.