Unto

03.11.2016

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Leppoisa Unto omaa ihmistä vailla

23.10.2021  Untosta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyjä vastaan

04.10.2021

Komea rekisteröity tanskandoggi Unto etsii uutta kotia. Unto on erittäin ihmisystävällinen, omasta mielestään sylikoira joka ei aina ymmärrä omaa kokoaan. Tulee toimeen narttu koirien kanssa, lähtee mielellään leikkiin mukaan alku tutustumisen jälkeen. Ihmiseensä hyvin nopeasti kiintyvänä pojalle haetaan kotia ainoana eläimenä jossa voisi nauttia täydestä huomiosta eikä tarvitsisi kilpailla omistajansa huomiosta. Kissoja jahtaa, ei sovellu kissakotiin. Autolla matkustaminen onnistuu Untolta leppoisasti ilman ongelmia. Yksinolo on sujunut hienosti, ei ole tehnyt tuhoja eikä pitänyt meteliä. Untolle haetaan aikuiskotia omakotitalosta ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta kyseisestä rodusta. Unto on sisäsiisti ja sijaiskodissa Sastamalassa jonne poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 400 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotteen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus ja kennelyskä), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Koiran mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Minna / 050 307 1742

Soittoajat: ma-su klo 15-19

minnarekkurescue.com

Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Toivon ensimmäistä yhteydenottoa puhelimitse.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.