Una (nyk. Dixie)

Lisätty sivulle: 2011-03-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Una (nyk. Dixie)
6/2011 Una sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia kodista:

1/2012 Tässä olisi muutama kuva Dixiestä. Neiti on kasvanut kovasti ja on hyvin seurallinen. Nyt kun talvi tuli huomattiin, että pitää lumessa temmeltämisestä kovasti. Luistelu on suosikkijuttu. Meidän tytön kanssa kulkee vapaana tytön perässä kovasti vahtien ja vierellä kulkien. Ei lähde karkuun kun on vapaana.

7/2011 Ajattelin kirjoittaa mitä meidän Dixielle kuuluu (Una). Vaihdettiin nimi, jota tottelee oikein hyvin. Aluksi oli todella arka, mutta jo parin päivän päästä tottui meihin. Nyt jo tietää missä on koti ja hyvä olla. Dixie on kovin kiintynyt meihin ja tyttäreenikin. On kova vahtiminen menossa, ei pahalla tavalla vaan hyvällä, ja kulkee joka paikkaan yhdessä. Viihtyy muitten koirien kanssa oikein hyvin koirapuistossa, jossa käymme joka päivä kolme tuntia. Tosin meille myös tuli yllätyksenä, että pitää uimisestakin kovasti, kun kävimme kerran koirapuistossa, joka oli veden lähellä. Ja kasvanut on kovasti on jo iso vauva, mutta aivan ihana. Näin ollen täällä on kaikki loistavasti.

***

Narttupentu

28.3.2011 Una on Unnan pentu, joka odottaa kotia Raplamaalla. Unnan pennut ovat syntyneet 30.1.2011. Pennut tottuvat hoitopaikassa toisiin koiriin sekä lapsiin. Pennut ovat valmiit uuteen kotiin toukokuun lopussa.

Pentujen emo Unna. Isästä ei ole tietoa. Pennuista kasvanee keskikokoisia.

Huom! Kyselyt Unnan pennuista puhelimitse, kiitos!

Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Kulukorvaus sisältää EU-passin, rokotukset, tunnistemikrosirun, loishäädöt ja Traces-kirjauksen. Uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella.