Tyty

Lisätty sivulle: 2011-09-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tyty
21.1.2011 Tyty sai uuden kodin Kuusamosta

***

5.1.2012 Tyty etsii jälleen kotia itsestään riippumattomista syistä. Tyty on hoidossa Somerniemellä.

***

28.12.2011 Tyty sai kodin

***

Narttupentu, noin 4 kk

29.11.2011 Tyty saapui Somerniemelle (Somero) kotihoitoon. Tyty on tavallinen vauhtimimmi, mitään ei pelkää. :) Töissä on mulla täällä ma aamuna konekuski toivotti pikku hirmulle viroksi hyvää huomenta niin johan alkoi tytön häntä heilumaan.

Kuormaautot, rekat ja kaikki työkoneet ei tytössä saa mitään pelkotiloja aikaiseksi, kaikki tähän mennessä tavanneet kuskitkin ovat saaneet märkiä pusuja kiitokseksi rapsutuksista. :) Kova tyttö siivoomaan – lattianpesussa apuna sen verran että mopista lähti muutama osa irti. Illalla kun katselin tv:tä, toi tiskirätin mulle pienenä vihjeenä että tiskissäkin häntä voi käyttää apuna. :)

Mahtava energinen pakkaus. Sohvalla tykkää maata, mutta vain jos saa maata ihmisen päällä. Eilen jätin tytön yksin kotiin, kun kävin autotallissa ja postin hakemassa, meni n. 40 min, mitään ääntä ei kuulunut ja kun avasin oven oli iloinen häntää heiluttava vauva oli oven takana. Mitään ei ollut touhunnut. Siitä se yksin ole harjoittelu alkaa. :) Omat koirat oli pihalla joten ihan yksin joutui hetken harjoittelemaan yksinkin oloa.

Näkisin Tytyllä oman kodin, jossa olisi jo aikuinen koira näyttämässä mallia. Oppivainen on! Eilen kokeili saisiko puruleluinaan pitää mun käsiä. Aika nopeasti tajusi, että ei ole sallittua puuhaa. Vaihdoin aina käteni joko leluun tai purutikkuun ja lopuksi riitti vain ei-sana ja sormen heristys niin lopetti.

25.9.2011 Tyty etsii kotia Kohtla-Järven koiratarhalla Virossa. Tyty on isohkoksi/isoksi kasvavan koiranpentu. Tyty etsii kotia, jossa on aikaisempaa koirakokemusta. Mieluiten tytön koti sijaitsisi omakotitalossa ja koiralle olisi tarjolla aktiviteetteja, koska monen pennun tavoin Tyty voi aluksi hieman sisustaa kotia uuteen uskoon. Tytyn rotuperimästä ei ole tarkempaa tietoa.

Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa. Kulukorvaus sisältää EU-passin, mikrosirun, rokotukset, loishäädöt sekä traces-tarkastuksen. Uusi omistaja noutaa koiran Tallinnastaja. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.