Tytti-Tiikeri (nyk. Jade)

Lisätty sivulle: 2012-10-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tytti-Tiikeri (nyk. Jade)
6.11.2012 Tytti-Tiikeri (nyk. Jade) sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia kodista:

9.11.2012 Tytti-Tiikeri nykyinen Jade; kaikki hyvin, autossakin on jo mukavaa. Asiat teen mieluummin paperille sisällä kuin tuonne ulos kun on niin kylmäkin. Äippää ja Tiina ja Teroa on vissiin ollut vähän ikävä. Mut kuulemma elämä jatkuu ja tassut liikkuvat. t. Jade Espoosta

***

Narttupentu, 3 kk (lokakuussa 2012)

5.11.2012 Tytti-Tiikeri on ihana. Tykkää olla lähellä. Oppivainen kultakimpale. Oppi istumaan jo sunnuntaina, kun en laskenut ruokakippoa alas. Kovin söi mutta nyt jo rauhottui. Yhdet pissat tulleet matolle, kaikki muut tehnyt paperille ja myös kakka osunut lähelle paperia. Ulos osaa myös tehdä. Kaulapanta ei nyt ollut neidin ihan pop juttu, mutta antaa senkin jo olla. Remmissä kävelyä harjoiteltu vähän meni lähinnä venkoiluksi.

Luita syö kovin ja siankorvat ovat neidin ehdoton herkku, savuluita ei annettu ettei mene vatsa sekaisin. Tytti-Tiikeri nukkuuu yöt todella hyvin. Pari kertaa käy tökkimässä, mutta samantien menee viereen maate. Pitää olla ihan kiinni silloin on hyvin asiat ja nukahtaa samantien. Aktiivinen perhe tässä teille mahtava tyttö, joka tarvitsee paljon rakkautta ja rajoja. Kasvaa varmaankin 60-65cm säkä, aikas isolta näyttää hänen mammansakin. Soittele ja tule tapaamaan tätä pikkutyttöä :)

3.11.2012 Tytti-Tiikeri tuli kotihoitoon Somerniemelle.

19.10.2012 Tytti-Tiikeri on 3 kuukauden ikäinen narttupentu Tallinnan tarhalla. Tero-Tiikeri, Tiina-Tiikeri ja Tytti-Tiikeri ovat sisaruksia ja ovat tulleet Tallinnaan Kohtla-Järven tarhalta. Pennut ovat ruskean ja ruskeatiikeriraitaisia. Pennuista kasvaa keskikokoisia. Perimässä on todennäköisesti sakemannia ja rotikkaa. Varmasti muutakin vaativaa rotua. Tulevassa kodissa on hyvä olla kokemusta palveluskoiraroduista.Koulutus on välttämätöntä näille pennuille. Pennut ovat rokotusten puolesta valmiita matkustamaan Suomeen viikolla 43. Kuva myös pentujen emosta.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Kulukorvaus 200 euroa sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 €.