Tytti 2,

Lisätty sivulle: 2007-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tytti 2,
3/2006 Tytti sai kodin Teijosta

***

Kuulumisia kodista:

20.4.2006 Heippa. Tässä vähän Tytin kuvia laitettavaksi kodin saaneisiin. Ensimmäisessä seikkailee kaikkiaan neljä koiraa: Tytti, Nappe, Mortti ja Onni. Mortti on ystäväni Tuiren rescuekoira. Muuten kuvat ovat pääasiassa Tytistä ja Nappesta tai Tytistä yksin.

Kolme viikkoa Tytin kanssa on mennyt todella nopeasti. Suurta kasvua ei ole tapahtunut, fyysisesti, mutta henkisellä puolella tuntuu tapahtuneen. Haettaessa kovasti varovainen Tytti on muuttunut paljon sosiaalisemmaksi, vaikka uudet asiat toki aina haukuttaakin parilla ekalla kohtaamiskerralla. Ystävistä löytyy sekarotuisten Mortin ja Onnin, sekä tietysti Nappen, lisäksi “boseronia”, “bison friseetä”, “lappista” ja joitain spanieleja. Mortti on Tytin esikuva uljaine olemuksineen.

Mitä sisäsiisteyteen tulee, osuu kakka jo pääasiassa ulos. Pissaaminen sisälle on silti vielä ulkona asiointia hauskempaa. Tyttin mielestä siis. Nappea inhottaa lätäköt sisällä ja niiden ilmestyessä syyttävä ilme osuu minuun. Ohi hän ei kävele ennen kuin jokainen pisara on siivottu pois! (Tytti taas tallustaa yli jos en ehdi siivota ensin). Pissarallia lukuunottamatta meillä on ollut kaikinpuolin mukavaa. Tytti nukkuu jalkojen päällä, Nappe pään vieressä ja minä siellä missä milloinkin mahdun. Lenkillä ei taluttimia juuri tarvita, mutta autotiellä pidän kaiken varalta molemmat kiinni. Kontakti syntyy ihan ilmaiseksi ja jos ei synnykään, lyhyt vihellys riittää kiinnittämään Tytin huomion ja ryntäämään luokse. Aivan valtavan kuuliainen ja ihana ystävä tämä Teijon Tytti (os. Tallinnan Tytti). Hetkeäkään en vaihtaisi pois.

***

Narttupentu, noin 4-5 kk

Tytti on neljän-viiden kuukauden ikäinen pentu, jolla on maitohampaat tallella vielä. Iloinen pentu, mutta sisäsiisteys vielä hakusessa. Energinen pakkaus, jolla on vähän pomon vikaa Tiinaan suhtautuessa.