Tyson

Lisätty sivulle: 2010-07-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tyson
24.12.2010 Tyson sai kodin Vantaalta rescuekoira Geri H:n kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

30.10.2014 Hei, Laitan tässä tulemaan Tysonin kuulumisia ja muutamia kuvia. Ja kuten kuvissa näkyy niin iän tuomaa harmautta on ilmestyny. Tyson on viihtynyt Vantaalla hyvin ja sairasteluiltakin on vältytty. Tysonilla on omapaikka sohvalla missä on kiva ottaa päiväunet ja katsella ikkunasta ulkona tapahtuvia asioita. Kun kysessä on noinkin iso koira niin voisi olettaa että ruoka menee paljon, mutta tysonia tuntuu välillä laiskottavan ja välillä ei vaan malta syödä on sitä joskus ruokittu lusikallakin. Toisaalta kaikki mitä kädestä tarjotaan kelpaa kyllä. Parin kuukauden kuluttua on taas uusivuosi ja raketit mikä tietää tysonille ja gerille ylimääräistä sydämmen tykytystä. Tyson ei muutenkaan pidä kovista äänistä.

***

Leikattu uroskoira, 3 v.

30.7.2010 Tyson on 3-vuotias napolinmastiffiuros, joka päätyi koirahoitolaan aikanaan omistajan toimesta. Koiraa ei kuitenkaan koskaan ole noudettu takaisin, vaan Tyson on nyt ollut hoitolassa yli puoli vuotta. Tysonin ottamista harkitsevan tulee omata riittävät tiedot ja taidot tämäntyyppisen koiran pitämiseen. Hoitolan pitäjä ja koiran kasvattaja toivovat, että Tysonille löytyisi nyt uusi koti. Tysonilla on myös rekisteripaperit.

Tyson on suuri poika, painoa sillä on seitsemisenkymmentä kiloa. Tyson ei juuri piittaa toisista koirista, siksi sen paikka olisi ainoana koirana. Se tarvitsee myös koulutusta, koska voimakkaana koirana sen tulee olla omistajan hallinnassa. Ihmisiä kohtaan Tyson on ystävällinen. Yksin jäädessään se saattaa potea eroahdistusta.

Koira luovutetaan uuteen kotiin leikattuna, rokotettuna, tunnistusmerkittynä. Koiralla on EU-passi sekä rekisteripaperit. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 200 euroa.