Tyke

Lisätty sivulle: 2011-05-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tyke
2/2012 Tyke sai kodin Raumalta

***

Leikattu uroskoira, noin 1-1,5 v.

24.11.2011 Noin 1-1,5 vuotias Tyke etsii edelleen uutta kotia hoitokodissa. Tyken hoitokoti on panostanut Tyken koulutukseen ja tuloksiakin näkyy jo selvästi. Hihnassa kävely sujuu nykyään mukavasti valjaiden kanssa ja muutenkin käytös on selvästi rauhoittunut. Tykelle on edelleen etsinnässä aktiivinen ja mielellään harrastava koti. Uudessa kodissa voisi odotella myös leikkisä narttukoira tätä energistä nuorukaista:)

26.5.2011 Tyke on 10 kk ikäinen, entisen omistajan kertoman mukaan Amerikanpitbullterrieri- ja australianpaimenkoira -sekoitus, joka on kotihoidossa Etelä-Suomessa. Tyke on kokenut nuoresta iästään huolimatta jo muutaman kodinvaihdon, joten pojalle etsitään luonnollisesti erittäin sitoutunutta ja motivoitunutta kotia sen loppuiäksi. Tyke päätyi yhdistyksen hoiviin reilu kuukausi sitten. Hoitokodissa pojasta on paljastunut erittäin aktiivinen, mutta samalla myös hyvin hellyydenkipeä “sylikoira” :)

Tykeä ei oltu aiemmin juuri lainkaan koulutettu ja hoitokoti onkin tehnyt töitä pojan hihnakäyttäytymisen ja “napsimisen” suhteen. Nyt tuloksiakin alkaa jo näkymään mutta myös uuden kodin on jatkettava tämän innokkaan ja energisen nuorukaisen kouluttamista. Tykelle on etsinnässä kokenut ja harrastava koti uroksettomasta kodista. Tyke suorastaan rakastaa toisia koiria, mutta aivan viime aikoina poika on selvästi alkanut “uhoamaan” nuorten urosten seurassa. Asumismuodolla ei ole väliä, kunhan tuleva omistaja pitää huolen Tyken aktivoimisesta, pelkkä lenkkeily ei tälle komistukselle riitä. Tykeä ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi.

Koira luovutetaan uuteen kotiin kastroituna, rokotettuna ja tunnistusmerkittynä. Kulukorvaus leikatusta koirasta on 200 euroa.