Tuule

Lisätty sivulle: 2012-07-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tuule
22.9.2014 Tuule sai uuden kodin.

***

Leikattu narttukoira, noin 2,5 v, Lohjalla

16.8.2014 Tuule etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Tuule painaa nykyään n. 17 kg ja n. 50 cm korkea. Tuulen kodissa voisi olla kaverina toinenkin koira, mutta alle kouluikäisten lasten perheeseen ei Tuulea suositella.

Omistajan kertomaa Tuulesta:

Tuule rakastaa juoksemista, metsässä samoilua ja ruohonkorsien haistelua. Se on edelleen aika arka, eikä suoraan rakasta vieraita ihmisiä, tutustuu omaan tahtiin ja sitten hyväksyy. Useimmat vastaantulevat koirat se haluaa tervehtiä ja haistaa. Yksin jäädessään ei hauku eikä tuhoa paikkoja, varsinkaann jos sille jättää lähtiessään puuhapallon tms.

Tuule rakastaa autossa matkustamista ja koirapuistokin on ihan ok. Arkuutensa takia Tuulea ei voi suositella pienilapsiseen perheeseen, koska saattaa stressaantua hirveästä hälinästä ja liian rajujen leikkien tiimellyksessä voi näykkästä. Isommat lapset tottakai on hyvä asia, jos he ymmärtävät antaa koiralle tarvittaessa oman rauhan.

Paras uusi koti Tuulelle olisi aikuinen perhe maaseudulla ja toinen koira kaverina. Tuule asustelee Lohjalla.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koiran mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun. Kulukorvaus 100 euroa.

***

8.10.2012 Tuule sai kodin Lohjalta.

Kuulumisia kodista:

1.11.2012 Meillä on maailman ihanin hauva! :) Tuule on energinen ja leikkisä koiruus. Hän rakastaa metsässä touhuamista vapaana; juoksee hajuja etsien, leikkii Vilin (8 vuotias poikani) kanssa piilosta tai ottaa spurtteja koirakavereiden kansssa metsässä ja koirapuistossa. Lelut on mieluisia riepoteltavia; kaikki muut on tuhottu muutamassa minuutissa,mutta Virosta tuotu nalle on edelleen ehjänä :)

Remmissä Tuule kulkee enimmäkseen nätisti, koirat ohitetaan rauhallisesti,jotkut haistellaan,jotkut ei kiinnosta yhtään. Vieraita ihmisiä Tuule aristaa edelleen; ollaan otettu päivittäiseksi rutiiniksi ostarilla käynti kävelylenkllä, että hän tottuisi ihmisiin ja erilaisiin kohtaamisiin. Joka päivä asia sujuu paremmin, pikkuhiljaa tässäkin edetään.Meillä käyvät vieraat hän hyväksyy pienen epäröinnin jälkeen. Tuule voi hyvin nyt kun ruokakin on alkanut maistua :) -Liisa ja Tuule

***

Narttupentu, noin 5 kk

9.8.2012 Tuulelle lisätty uusia kuvia.

17.7.2012 Tuule on keskikokoiseksi kasvava koiranpentu, joka on tällä hetkellä Virossa hoitokodissa. Tuule on hieman arka, mutta tuttuja ihmisiä Tuule ei vierasta lainkaan. Hoitokodissa Tuule on oppinut istu-käskyn ja se antaa hyvin käsitellä itseään ja pitää sylissä. Toisia koiria se vähän aristelee ja häntä menee väkisinkin koipien väliin kun tarhalla olevat koirat kovasti haukkuvat.

Koira luovutetaan uuteen tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Kulukorvaus koiranpennusta on 200 euroa.