Turri

Lisätty sivulle: 2007-01-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Turri
7/2006 Turri sai kodin Vihdistä

***

Kuulumisia kodista:

8/2006 Kiitos kysymästä, hyvin ovat kotiutuneet meidän “lapset” kerron ensin Turrin kuulumiset. Hänestä on tullut oikein kaunotar, kun on pidetty turkki siistinä ja painoa on tullut jonkin verran lisää. Myös sellainen leikkisyys ja iloisuus on tullut esiin. Yrittää saada Topia mukaan telmimään ja joka taas vanhaa herraa ei kiinnosta ollenkaan, niin käy puskemassa päällään tai huiskii tassullaan tätä jolla saa Topin ärtyneenä juoksemaan peräänsä ja sitten pakoon kovaa vauhtia.Kertaakaan eivät kuitenkaan ole oikeasti tapelleet.

Sitten Topin kuulumiset. Hänestä on tullut tosi mukava hellyyden kipeä poika joka kääntyy selälleen odottaen rapsutuksia, tosin vieraita kohtaan on hieman varautunut ja niitä sen pitää ensin vimmatusti haukkua. Sen verran eroaa Turrista kun tämä on tarvittavat rapsutukset saanut niin asettuu omiin oloihinsa, kun taas Topi tykkää jatkuvasta läheisyydestä ja hyvänä pitämisestä. Pojalta vietiin miehisyys, elikä oli leikkauksessa 27.7 samalla lääkäri poisti vioittuneen poskihampaan. Rinnassa olevaa rasvapattia kehoitti seuraamaan mikäli alkaa kasvamaan lisää, niin sitten se pitäisi poistaa. Kyllä meillä mieheni kanssa oli satumainen onni että saimme Turrin sekä Topin meille ovat kerrassaan ihania ystäviä, t.Sirkka D

***

Narttukoira, noin 2 v.

kevät/2006 Turri on noin 2-vuotias narttu, joka on löytynyt kadulta. Turrin turkki on huonossa kunnossa, ja se tarvitsee todennäköisesti ajella kokonaan pois. Käyttäytyy kauniisti hihnassa, mutta aristeli jonkun verran pannan laittoa. Turri sai 5 pentua toukokuun 2006 alussa, joista yksi valitettavsti ei selvinnyt. Kolme narttua ja yksi uros tulevat parin viikon kuluttua sivuille, vielä ei varauksia oteta. Turri on valmis omaan kotiin kesäkuun puolivälin jälkeen, kun pennut ovat luovutusikäisiä.