Tupu (nyk. Tupsu)

Lisätty sivulle: 2012-12-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tupu  (nyk. Tupsu)
5.1.2013 Tupu sai kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

28.4.2013 Tupu nykyään Tupsu on kasvanut hurjaa vauhtia. Tyttö on niin täynnä elämää, virtaa ja uteliaisuutta. Alkukeväästä pääsimme jo käymään eläinlääkärissä ensimmäisen kerran, sillä Tupsun mielestä parasta lumessa oli se että sinne voi hypätä kuono edellä hankeen. Siitä saimme muistoksi silmätulehduksen. Eläinlääkärikin kehui miten hurjan hyvässä kunnossa tyttö on. Harjoituksetkin ovat menneet loistavasti, pienenä kun oppiminen on vielä hauskaa. Tupsu on saanut naapurin 1 vuotiaasta colliesta itsellensä mahtavan leikkikaverin, ja muutenkin tulee toimeen kaikkien koirien kanssa ja tätä haluamme tietysti ylläpitää. Hyvää kevään jatkoa! terveisin Mira ja Tupsu

***

Leikattu narttupentu, noin 4kk

30.12.2012 Tupu on steriloitu.

12.12.2012 Tupu, Hupu ja Lupuu ovat samaa sisarusparvea, jotka odottavat kotia Tallinnan koiratarhalla. Pennut ovat iloisia ja leikkisiä kaveruksia, jotka pitävät kovasti ihmisistä. Pennuista kasvaa arviolta noin keskikokoisia. Pennut odottavat vastuuntuntoista kotia, jossa ollaan kiinnostuneita menemään myös pennun kanssa pentukouluun oppimaan koiraelämässä tarvittavia taitoja. Rotuperimästä ei ole tarkempaa tietoa.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Kulukorvaus 200 euroa sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Jos koira steriloidaan tarhalla, niin kulukorvaus on 250 euroa.